SAB 2011

Nici nu mai ştiu exact când a fost ultimul SAB. Parcă prin 2006..Cert este că de atunci şi până acum, industria automobilistică nu şi-a mai trimis noutăţile la Bucureşti.

Asta deşi românii sunt primii la Ferrari comandate, umbla cu Maybach-ul la fiecare intersecţie şi adoră să facă liniuţe cu BMW-ul prin centrul oraşului.

Anul acesta lucrurile se schimbă şi după mulţi ani avem SAB. Este deschis între 5 şi 9 octombrie în aceeaşi locaţie de la Romaero Băneasa.

Preţul unui bilet este de 20 lei şi include în el şi o comandă de 5 lei de fast-food.

Ne vedem acolo?

salon_auto

Sursa foto: aici.

3 thoughts on “SAB 2011”

  1. Stii daca participa toate firmele mari etc? La ultimele editii ba boicotau firmele lui Tiriac, ba altii, iar pe site-uri nu se mentioneaza nimic despre asta…

  2. Frate …dumneata esti nebun ?Pai ce dracu’ m-ai vazut pe mine cu ” Ferrari “, l-ai vazut pe vecinul meu cu…” Jaguar” sau pe baiatul meu cel mare la volanul vreunui….” Chraisler”…ultimul tip ? Nu frate . Eu nu am carnet deci nici masina, vecinul are tot ” Tico” iar baiatul meu…tot o “Dacia”… amarata! deci…nu mai cade in capcana aceasta a generalizarii. ” Romanii”…Ce generalizare idioata pe care a lansat-o Andreea Esca atunci cand s-a lansat PRO-TV!!!Romanii sint printre primii in materie de stres, de boli cardiovasculare , de TBC, de cancer ,si de foame { desii inca nu se spun cifre oficiale pe teme asta} si de frig.Cei ce au cumparat masinile respective sin…cativa dintre romanii ce au bani…adica vreo 5% din totalul populatiei !Deci este vorba despre anumiti cetateni romani ce pot fi numarati pe degetele unei maini si ale caror nume sint foarte …bine cunoscute de toti….romanii!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *