Să râdem cu domnul Dan – Gâdea, candidatul PC la prezidenţiale

Lăsat fără groapa sa de gunoi, OTV, Dan Diaconescu şi-a găsit foarte repede loc la alte tomberoane, gen RTV sau Labe1tv, de unde, invitat destul de des, scoate nişte perle de toată frumuseţea.

După ce în urmă cu ceva timp ne anunţa un tandem Ponta – Băsescu de neînvins la alegerile prezidenţiale de la anul, creatorul gunoiului ca ştire de presă vine şi ne anunţă altceva: Voiculescu pregăteşte bomba bombelor: Gâdea, candidatul PC la funcţia de preşedinte al României !

Pe ce îşi bazează el inepţia?  Pe fler, bineînţeles.

Dar, hai să zicem că măcar preţ de câteva minute îl luăm în serios pe Dănuţ. L-aţi vota pe Gâdea preşedinte? Care credeţi că ar fi cel mai bun contracandidat pentru el?

Acum să vă văd imaginaţia la lucru :)) ))

mihaigadea

2 thoughts on “Să râdem cu domnul Dan – Gâdea, candidatul PC la prezidenţiale”

  1. Oricum Gadea are stofa de om politic si la cat a fost victimizata Antena 3 in ultimii ani s-ar putea sa stranga ceva voturi.Serios vorbind eu nu cred ca el va intra vreodata in politica fiindca astfel influenta sa va scadea drastic.La ora actuala M.Gadea este probabil cea mai influenta personalitate din lumea jurnalismului politic iar el nu-si permite sa piarda aceasta pozitie.

  2. @ Cristi Fara suparare dar , Mihai Gadea este doar un moderator de emisiuni TV si n-are nici o legatura cu jurnalismul sau jurnalistica nici el si nici emisiunle sale !Nu ca n-ar avea condei sa scrie si-un articol bun pe diferite teme …chiar politice insa….jurnalistica , chiar inseamna ceva mai mult decat a avea ” condei ” !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *