Să nu ne pierdem cu Firea, PNL și Vanghelie.

Trei sunt știrile politice ale zilei de azi:

1) Gabriela Vrânceanu Firea Pandele a semnat o declarație de integritate, pe care o puteți vedea mai jos. Recomand să ne focusăm pe ultimul punct și să ne reamintim câteva declarații ale doamnei Firea:

„Victor Ponta este un bun familist, domnul Iohannis, din păcate, nu ar această calitate. A fi un bun familist înseamnă nu doar a fi căsătorit ci și a avea copii. Nu ești un om complet fără să crești un copil.„

 

image

2) INSCOP a scos un sondaj de opinie. Pentru prima dată după alegerile din 2014, PNL este devansat de PSD, cu 0.5%. Nu ar trebui să fie o surpriză, ultimii doi ani, din păcate, PNL a avut atâtea șanse ratate încât ai putea ajunge să compari partidul cu un fost jucător al Stelei, Cristi Tănase. Da, PNL chiar riscă să devină un Dodel al politicii.

alegeriparlamentare

3) Marian Vanghelie candidează la Primăria Sectorului 5. Nu se știe clar de cine este susținut, cert este că vestea nu are cum să fie bine primită pe la PSD. Se aude deja cum o sticlă de șampanie este deschisă la sediul de campanie al lui Raețchi. Dar rămâne între noi..

9 thoughts on “Să nu ne pierdem cu Firea, PNL și Vanghelie.”

    1. @Sarcasticul: eu merg pe alta idee: Vanghelie candideaza tocmai ca sa rupa din voturile PSD pentru PNL

  1. Fac ceva pe el d e sondaj Iancule , insa…stiu precis ca moldoveanca asta , cutra asta , ce-a supt lapte de varan va lua PGMB , va ajunge PRIMAR GENERAL la BUCURESTI iar chestia asta , ma inbolnaveste d e nervii din cap !!!!!!!!!!!!!!! De cine-i sustinut Vanghelie …pai nu-ti este clar : de PMP Iancule , acelasi PMP pe care voi liberalii l-ati lasat sa se intareasca in loc sa-l contracarati si mai mult { prin targ se vorbeste de mai multa vreme chestia asta } ….mai aveti putin si va aliati si cu astia Iancule . Hai , zi ca n-ar fi asa si jura-te pe Cristina Pocora ca Alinutza… 8) Raetchi , n-are decat sa dea si sampanie la gogosile cu care-si serveste vizitatorii ca…nu se alege . Are PSD-ul om pentru acolo care , daca nu ma-nsel , este d e la ALDE , cu recomandari calduroase din partea lui Niki Scorpion { Nicolae Paun } ca-i a lui toata zona aia , de la Chirigii si pana la puscarie la Rahova cu strazile adiacente cu tot . El controleaza cam tot ce misca acolo . Eventual veti face cate alegeri vor fi necesare pentru ca s a iasa Raetchi . Intrebare Iancule : daca Vanghelie este in cercetari { cum dracu d e n-au reusit astia sa-l gaseasca vinovat si sa-l agatze definitiv pentru….macar douazeci de ani ? } , daca este sub supraveghere judiciara…o avea dreptul sa candideze stiind ca…s-ar putea ca dupa cateva zile de mandat sa-l salte aia iar ???

    1. @marian Firea nu o sa fie primar al Bucurestiului. Deja s-a inceput o campanie furibunda in online impotriva ei.

  2. Sunt curati dar din pacate nu fac nimic bun pentru popor.Dupa alegeri vor inventa probabil noi taxe si impozite menite sa ne ridice nivelul de trai pe culmi nebanuite.Acum vorbesc” mieros”dupa ne vor arata coltii.Au de partea lor legea interna si recomandarile ue.Noi nu avem decat datoriile si saracia ,o saracie care nu se mai termina.Eu asa vad” chestiunea” alegerilor,tu poate o vezi altfel….poate ma insel ,poate se intimpla o minune…..poate….

Leave a Reply

Your email address will not be published.