S-a spart conducta cu portocalii…ar trebui sa fie PNL pe faza?

Ceea ce parea doar o iluzie si anume ca motiunea de cenzura depusa de PSD si sustinuta de PNL sa treaca, acum prinde sanse din ce in ce mai mari.

In doar doua zile, portocalii au pierdut 2 parlamentari: Prigoana (a ales sa ramana acasa sa o mai bata pe Bahmuteanca cu pliciu) si senatorul Iulian Badescu.


Ioska spune pe blogul lui ca ar mai fi inca 20 de parlamentari PDL care urmeaza sa paraseasca barca in cel mai scurt timp.

De aici as vrea sa lansez o dezbatere….ce face PNL vizavi de acesti oameni? Ignora plecarea lor si nu le ofera nicio varianta de a intra in partid, lansandu-i astfel sa ingroase fie randul independentilor, fie crescand forta PSD in Parlament.

Sau incearca sa isi consolideze si propria pozitie..tinand cont de dificultatea pe care o are partidul nostru in a initia orice miscare de opozitie veritabila, datorita numarului mic de parlamentari inregimentati…

Multi veti spune ca oameni care trec dintr-un partid in altul precum albina din floare in floare nu ar trebui sa isi gaseasca fericirea in randurile unui partid liberal care se respecta si care isi respecta alegatorii…dar tinand cont de mizeria politica in care baltim acum, nu ar fi oare bine sa fim prevazatori si sa ne consolidam si noi forta parlamentara?

Voi ce spuneti?

One thought on “S-a spart conducta cu portocalii…ar trebui sa fie PNL pe faza?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *