Ruşine, Dinu Patriciu !

După ce a fost protagonistului primului soap opera de la Rahova, cu lacrimi în ochi la ieşirea dintr-un arest de 24 ore.

După ce a fost protagonistul principal al filmuleţului cu Băsescu lovind un copil. Şi destinatarul unei replici de aur: “Ruşine, Dinu Patriciu !”

După ce şi-a re-evaluat relaţia cu dictatorul şi început să trimită echipe de filaj la casa lui Antonescu şi să dea în PNL cu toate forţele…

După toate acestea, Conu Dinu tot nu are linişte:

“Procurorii cer 20 de ani de închisoare pentru Dinu Patriciu în dosarul Rompetrol”.

Poate asta să îi fie o lecţie de viaţă unui om pe care nu l-aş fi crezut vreodată în stare să lingă acolo unde a scuipat !

181659-patriciu-basescu-agerpres-arhiva-2004

8 thoughts on “Ruşine, Dinu Patriciu !”

  1. Patriciu e un mare jeg si un mare gunoi uman.Dupa ce ca liberalii s-au luptat pentru a-i spala imaginea el s-a lansat cu toata forta in campania basesciana de distrugere a acestui partid (dupa ce in anii 2000-2004 dorea sa vanda PNL catre PSD-ul lui Nastase).Asta dovedeste ca “marele liberal” Patriciu nu dadea 2 bani pe acest partid (partid pe care l-a sabotat continuu din 1990 si pana azi).Ziarul pe care-l patroneaza “Adevarul” a devenit o adevarata hazna a basismului,depasind de multe ori chiar EVZ.

  2. @Cristi da, ai mare dreptate. Acum poate inteleg multi atitudinea lui Crin fata de el..stia ce ii poate pielea

Leave a Reply

Your email address will not be published.