Ruşine celor de la Spitalul Judeţean Buzău !

Urmăresc acum declaraţiile conducerii Spitalului Judeţean Buzău.
Aud din gura unor medici: “Acei copilaşi au fost legaţi spre binele lor” sau "I-am legat cu tifon, doar nu era să îi legăm cu sârmă”.

În timpul acestei conferinţe, medicii fac glume şi râd, bucuroşi că i-a băgat şi pe ei cineva în seamă.

Astfel de exemple sunt o ruşine pentru tot sistemul medical din România. Iar măsurile pe care le aştept trebuie să fie din cele mai dure !

image

7 thoughts on “Ruşine celor de la Spitalul Judeţean Buzău !”

    1. @nevermind ascultam acum declaratia unei femei care spunea ca ea si-a legat singura copilul, ca nu au lasat-o sa se interneze cu el..ce se intampla cu tara asta?

  1. Coane…am citit postarea dumitale …si-n dunga deoarece am crezut ca mi-am pierdut ” uzul ratiunii “! Pentru care motiv : “rusine sistemului medical din Romania ” ?! Oare nu-i mai corect sa spui : rusine domnule Nicolaescu , rusine domnule Csece Attila, rusine domnule Duta , din nou domnule Nicolaescu { in calitate de nou ministru al sanatatii } rusine guvernelor Romaniei din ’90 si pana azi inclusiv ? Nu este mai corect asa ? Te-am mai rugat eu : cand dai ochii cu Eugen Nicolaescu intreaba-l din partea mea : ce s-a facut cu gologanii obtinuti de Statul Roman din TAXA PE VICIU pe care Nicolaescu s-a zbatut s-o implementeze pe cand era ministru al sanatatii in primul mandat sub Tariceanu parca ?!Nu de alta dar…n-am vazut nici o imbunatatire in sistemul asta de rahat !Cat despre legatul copiilor de pat…pai adu-ti aminte de cazul de la maternitatea Giulesti cand au ars de vii cativa copii . O amarata de asistenta a fost tarata prin tribunale , a fost arestata desii…singura ei vina fusese aceea de a se fi dus la WC-u si n-a avut { din lipsa personalului suficient }pe cine sa lase s-o inlocuiasca .De regula copii singuri , fara apartinatori , sau cu probleme …sant legati pentru a nu-si zmulge branulele , sau pentru a nu cadea jos din pat daca se agita prea mult. Ce vrei sa faca o singura asistenta la atati copii ?La spitalul acela este un deficit de minim 16 de persoane : medici , asistente sau infirmiere .Si nu numai acolo in majoritatea spitalelor din romania . Sa-i dea Dumnezeu ” sanatate ” lui Csece Attila , lui si la toata familia lui de la fasa la barba alba !!!Parafu’ sa se aleaga de tot neamul lui!!!

    1. @marian ce vina are Nicolaescu in cazul de fata? Aici vorbim de niste jeguri de medici, care ar tb batuti si legati pentru ce fac

  2. N-ai dreptate , si-mi pare rau s-o spun! ” Jegurile ” de medici, asa cum am spus n-au alta vina decat ca sint prea putini , prea prost platiti si n-au nici suficient personal calificat angajat in asistenta medicala sau infirmiere. Iar chestia cu legatul de maini…asta se facea si pe timpul lu’ Ceasca dupa ce s-a trecut la branule pentru copii mici ce nu aveau insotitor sau cineva care sa-i supravegheze zi si mai ales noapte pentru a nu-si scoate branula din vena.Este destul de greu sa nimeresti vena unui copil de …doi trei ani iar ca sa reintroduci branula inseamna sa-i provoci aluia alte chinuri in afara chinului de a-l branula.Ce vina are Nicolaescu ? Pai este simplu : a fost ministru al ” sanatatii ” si in loc sa aiba grije ca situatii de acest gen { lipsa medici sau personal calificat sau plata mai de Doamane ajuta a acestora} sa nu mai existe …a produs ” Taxa pe Viciu ” si nu uita Aurelian Duta a fost la conducerea Casei de Sanatate si pe timpul mandatului sau … De aceea zic eu : “- Ce s-a facut cu gologanii colectati in urma taxei pe viciu domnule Nicolaescu “! Iar acum si coplata …Pai de unde dracu crezi ca va lua amaratii lovele sa-si achite spitalizarea daca ei castiga…8-900 de roni lunar si mai au si ceva intretinere de platit la blocul ceausist in care-si duc traiul ?! 10 roni zilnic…afara de alte analize ? Pai poate daca i-ar infia Donald Trump pe toti , atunci poate ca…vor avea si bani insa pana atunci…ma cam indoiesc.Insa asi va vedea visul cu ochii domnul Nicolaescu { de pe vremea ministeriatului anterior }: mai putini bolnavi in spital .Lasa-i dracului sa mai moara si pe la casele lor .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *