Românii au talent să fie..gogi

Definiţia Gogului: individ uşor manipulabil, cu un intelect de pus la îndoială, căpătuit de foame, dispus să facă orice pentru un pic de recunoaştere publică şi pentru un covrig.

Jenant spectacolul de aseară de la finala Românii au talent. Cu un individ care cică şi-a oprit inima, dar vorbea în timpul ăsta, cu un juriu care numai juriu obiect nu a fost (tot respectul pentru tine, Andi Moisescu, eşti un om deosebit, dar aseară mi-ai reconfirmat că şi valorile au preţul lor) şi cu o turmă compactă de gogi online, fiecare lucrând pentru recunoaşterea valorii mentalistului de la Cluj, Pro a dovedit că şi-a învăţat lecţia după eşecul de anul trecut.

Mai multe despre aici, citiţi la Traian.

Eu altceva vreau să aduc în evidenţă: spiritul de turmă al poporului român. Este şocant că după atâţia ani, oamenii nu sunt capabili să gândească şi să ia decizii în nume propriu. Da, da, săriţi pe mine că asta a fost o campanie social media. Nu vă îmbătaţi cu apă rece de la Valvis, social media a rămas la fel de relevantă pentru societatea românească precum Becali pentru Biblioteca Naţională.

Dar fenomenul turmei poate fi extrem de periculos, dacă este să ne gândim la faptul că ne aflăm în an electoral.

În rest, toate bune..Clujul, după mentalistul Boc ne-a mai dat o valoare inestimabilă: îndoitorul de linguri, Gog.

gog-d

6 thoughts on “Românii au talent să fie..gogi”

    1. @marius nu stiu sa iti spun acum cat la suta e meritul social media…dar cert este ca a contat foarte mult..

  1. Doamne maica domnului ce-au facut astia aseara la ‘romanii are talent’ ; asa ceva domne sa intre acela in stop cardiac, unde mama natura zice ca daca nu ti se oxigeneaza nu stiu cate secunde creierul, se opreste, si apoi mai poti sai-i dai la automat pornind inima ca degeaba.
    Vorba ta, niste pacalici care cu emisiunea de aseara protv-ul arata ce pret pune pe telespectator.
    Andi de rusinea cellor care au pus la cale aceasta mizerie, s-a purtat contra pretului asa cum l-am vazut.

  2. @nicu tocmai asta tot spuneam: asta nu e talent..e pur si simplu un kit care se poate cumpara de pe net cu 30 de euro si apoi te pui pe invatat..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *