Românii au talent….la greve

Nu prea. Grevele au devenit mai nou, pentru români, doar nişte repetiţii în aer liber pentru Românii au Talent, Vocea României sau Dansez pentru tine.

Si cam atât. Nimic sindical în revoltele stradale autohtone. Nimic care să pună presiune pe guvernanţi. De la mitingul cu un singur pensionar până la demonstraţia cu 200 de profesori îmbrăcaţi în costume populare nu este nicio diferenţă..

Trist..foarte trist..vine Decembrie..şi nu pot să nu fac comparaţia cu 1989..dacă prindea Ceauşescu zilele de azi, revoluţia sângeroasă ar fi fost cel mult o Cântarea României la liber…

peste-200-de-profesori-imbracati-in-costume-populare-protesteaza-la-ministerul-educatiei-116914

3 thoughts on “Românii au talent….la greve”

  1. De la dansul pinguinului la strigaturi si dansuri populare este doar un pas. Dupa care se vor duce sa predea. Pai asta-i greva ? Asta-i miting? Inseamna ca le este bine! Da-i
    inainte domnu’ Boc ! Da-i inainte domnu ‘ Funeriu !

  2. Am mai spus-o si o spun si aici : TOATA POPULATIA ROMANIEI se afla intr-o paguboasa si ciudata letargie, intr-o paguboasa si ciudata nepasare fata de propriul destin si propria viata ! Sindicatele “sunt sublime dar lipsesc cu desavarsire”, ca sa-l parafrazez pe nenea Iancu. E clar, populatia tarii a devenit masochista, suporta cu stoicism privatiunile si batjocura venite de la o putere rupta de realitatile si de problemele existentiale ale prostimii, fara sa reactioneze ferm, in cadrul unor mitinguri bine organizate si eficiente, in care nu dansul pinguinului sa primeze, ci protestul adevarat ! Guvernul si Presedintia ar trebuii sa vada in strada sute de mii, poate chiar milioane de romani protestand vehement ( :rant: ), pentru a revenii la niste atitudini normale (NU POPULISTE ! ! !) fata de “talpa tarii”. Din pacate, lipsa noastra de reactie demonstreaza ca ne meritam soarta ! Sa nu ne mai plangem !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *