Românie, îți arăt că vot !

Am tot vorbit pe aici despre momentele care cu adevărat pot face diferența în destinul unui popor, al unei nații. Despre clipele când vorbele nu mai contează, ci doar faptele.

Despre acele zile care te definesc ca erou sau laș. Despre rău sau bine.

Mâine e una din acele zile. Da, scuze pot exista cu miile. Dar nu de scuze mai avem nevoie acum. Avem nevoie de tine, de tine și da, de tine. De voi, cei care de atâta vreme spuneți că vocea nu vă este ascultată, că revolta nu vă este luată în seamă.

unnamed

Ieri ați fost peste 10.000 în Cluj, peste 5000 în Bucureșți și alte mii de oameni în Timișoara și alte orașe din România. Toți cerând dreptul de a vota pentru cei plecați în străinătate și respect pentru cei care votează în țară. Cu toții cântând schimbarea, așteptându-l pe Santa Klaus.

Nimic însă din tot ceea ce ați făcut voi în toată această perioadă nu va avea nici o semnificație reală dacă nu este finalizat prin votul de mâine. Un vot care contează mai mult decât orice altceva. Tocmai de aceea, Românie, mâine nu ai nicio scuză să nu îți iei soarta în mâini și să alegi cum vrei tu să îți fie în următorii 5 ani.

Când mergi la vot, închide ochii și imaginează-ți cum în sediul PSD, stau în jurul paharelor de șampanie, cu Legea Grațierii și Amnistiei pe masă și cu zâmbetele unor șacali conștienți de faptul că au pus mâna pe toată puterea din această țară, următorii: Ponta, Dragnea, Șova, Gâdea, Badea, Ciuvică, Vadim, Dan Diaconescu, Hunor.

Mergi la vot, române ! Orice altceva vei face după 16 noiembrie, ora 21, s-ar putea să fie prea târziu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *