România sub zodia bombelor Bănică şi Măraru

Suntem o ţară în care bombele explodează mai uşor decât în orice ţară arabă.

De la bombe sexy, la ştiri bombe şi până la bombe pe bune.

Aseară a explodat, vorba tabloidelor, ştirea bombă că se incinerează divorţează celor două showuri de mare succes: Dansez pentru tine de Surprize, Surprize.

Lumea toată este din nou în alertă. Se dezbate şi cel mai mic amănunt. Vorba cuiva, măcar acum se odihneşte şi Nicolaescu în pace.

De dimineaţă, din nou breaking news peste tot: Chietrişica este aproape să sară toată în aer…mai apoi se revine…doar un cartier..apoi doar o stradă…apoi doar Bogdan Măraru.

Până la urmă nu a sărit nimeni în aer.

Un uşor aer de tristeţe m-a cuprins totuşi, când una de la rtv.net anunţa: “colegii mei au fost îndepărtaţi din preajma bombei…”

zana--banica-lucreaza-la-un-somnifer-pentru-copii-644x416

2 thoughts on “România sub zodia bombelor Bănică şi Măraru”

  1. De fapt unde dracu au vazut aia ” bombe ” in cele doua subiecte ? Intr-un oras condus de un mafiot…si-n care seful Inspectoratului de Politie a fost pana acum vreo cateva luni…comisarul Soric, ce pretentie ai ? Cat despre nea Fane si consoarta sa “zana surprizelor ” , ma mir ca nu au facut-o mai de mult . Chestia cu divortul vreu sa zic .El tot timpul cu fel de fel de fufe care de care mai ” aratoasa ” ca de avea repetitii pentru concerte , iar ea…pai lasand la o parte faptul ca era mai mult plecata de acasa , cu “reportajele” alea prin Kilimanjru sau mai stiu eu prin ce colt al Africii, numai cine n-a vrut { fireste numai tipi cu gologani multi in tescherea gen Tiriac sau altii ca el } n-a fackut-o pe moldoveanca asta care sa da mare vedeta !Cat despre amarata aia de la rtv.net ce se “plangea” de faptul ca ea si ” colegii” ei au fost indepartati din preajma bombei….”fericiti cei saraci in duh ca a lor va fi imparatia cerurilor ” !

    1. @marian hai, ca Romania e plina de bombe:)) ) Tonciu, Cruduta, Bomba Sexy din Pitesti..samd :)) ) daca explodeaza astea…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *