România şi respectul

Antena 3 a lansat acum o campanie, “România, respectă-ţi sportivii”, prin care încearcă să sensibilizeze autorităţile în ceea ce priveşte situaţia fără precedent cu rentele viagere ale olimpicilor.

Nu cred că este mult de discutat aici. Este umilitor ce trebuie să trăiască aceşti sportivi minunaţi, care după ce şi-au sacrificat cariera pentru a duce numele unei ţări în toate colţurile lumii, acum sunt aruncaţi la groapa de gunoi.

Problema nu este însă una locală. Ci este o cangrenă generalizată a societăţii. Cum să îi ceri statului să respecte un grup de oameni, când el, prin instituţiile sale, nu respectă niciun cetăţean al acestei ţări.

Nu îi respectă alegerile, nu îi respectă alegerile. NU ÎI RESPECTĂ VOTUL !

Ca atare, preocuparea noastră ar trebui să fie să restabilim un climat general de normalitate, înainte de a ne apleca asupra lucrurilor specifice.

Exact aceeaşi situaţie este şi la Oltchim. Un oraş întreg stă să moară economic, iar pe noi ne preocupă ce facem cu o echipă de handbal care oricum, în ciuda investiţiilor majore făcute, a reuşit mereu să dezamăgească la capitolul performanţe.

HANDBAL FEMININ - VALCEA - BRASOV

Leave a Reply

Your email address will not be published.