România, războiul civil şi Monica Macovei

”Eu cred că urmează un război civil pentru că aceşti oameni, USL-ul, nu se lasă, aşa cum arată aceste stenograme, e bine că le avem şi avem ce e în mintea lor. Este un grup infracţional organizat, aşa se definesc, din care unii pleacă ca să, citez, ca să nu-şi petreacă bătrâneţile la puşcărie. Despre asta vorbim, deci aceşti oameni au provocat toată situaţia în care ne aflăm. (…) E grup infracţional organizat la conducerea României, ei se definesc aşa”

Are dreptate cu un singur lucru Macovei: da, cel mai probabil, la cum evoluează lucrurile, urmează o perioadă extrem de sângeroasă pentru România. Dar vina principală îi aparţine ei, lui Băsescu şi clicii ce se agaţă de putere cu teama şi furia celui care ştie ce urmează să i se întâmple dacă pierde controlul instituţiilor pe care le-a cangrenat.

Totuşi, nu este prea târziu ca perspectiva unei Sirii să se abată asupra României. Depinde doar de noi cum vom rezolva această problemă. Depinde doar de Băsescu dacă mai are vreo urmă de demnitate în el.

monica-macovei-noua-republica-ghimpele

6 thoughts on “România, războiul civil şi Monica Macovei”

  1. daca a declarat asa ceva ar trebui urgent bagata la nebuni!!! si daca se dovedeste ca e sanatoasa bagata la puscarie!!!
    asemenea declaratii sunt inadmisibile pentru un europarlamentar!!!
    pe langa asta sunt curios de reactia strainilor la o asemenea declaratie… daca o tolereaza eu personal sunt pentru a iesi din UE…

    1. @me nu cred ca de o camasa de forta are ea nevoie..ci mai degraba de o clinica de dezalcoolizare…din pacate, europa se uita in gura uneia ca ea

  2. “pupinfundelbasel” aceasta solutie este doar in mintea ta deshidratata si lovita de ‘barosi” si doamne care se scarma in urechi ca sa aiba ce manca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *