România noastră vs România lor

România noastră e în iad. Iad alb..Oamenii stau cu zecile de ore în câmp, blocaţi în trenuri, aşteptând salvarea de la un stat…care nu mai funcţionează.

România lor – ministrul transporturilor trimite un avion charter să adune toţi parlamentarii puterii şi să îi aducă la Bucureşti. Maşini de poliţie escortează microbuze cu parlamentari pe drumuri ce oficial sunt închise. Închise pentru prostime.

România noastră – lumea iese de mai bine de 25 de zile în stradă, indiferent de vitregiile vremii şi strigă ceva de democraţie, de libertate, de legi.

România lor – într-un Parlament aproape gol, cu nişte comisii parlamentare vădite de prezenţa opoziţiei, fără cvorum, au loc audieri pe bandă rulantă a noi miniştri. Suntem singura ţară din lume unde un guvern e validat de nişte scaune..goale.

Între România noastră şi România lor este o ruptură ireversibilă. Lor nu le pasă. Singura soluţie pentru a mai salva această ţară este ca să ne pese nouă..cât mai mult şi cât mai multora.

One thought on “România noastră vs România lor”

  1. Noua ne pasa si vrem sa recuperam Romania NOASTRA pe care ei au furat-o. Si la propriu si la figurat. Este inadmisibil ce se intampla in tara asta! Parca suntem ultimii salbatici din lume! Ce incearca Basescu sa faca oare? Sa manipuleze, sa ne faca sa credem ca noul guvern-minune o sa salveze tara de la pierzanie. Sa fim seriosi! Asta nu se va intampla decat in momentul in care el si toate marionetele lui vor disparea de pe scena politica!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *