România este în război civil !

Pentru cei care nu vă dezlipiți ochii de cazul grav al lui Salam, aș vrea să vă dau o veste:

Într-un colț de țară, la Pungești, oamenii sunt gata să moară pentru a-și apăra pământul de la distrugerea iminentă, dacă se începe explorarea și exploatarea gazelor de șist prin fracturarea hidraulică.

Trăim vremuri triste, poate cele de pe urmă vremuri ale acestei țări. Prefectura Vaslui a dat ordin să se intervină în forță, oamenii spun că vor muri și nu vor pleca. Spuneam, mai demult, că Băsescu ne va duce la un război civil, dar iată că cel ce face aceasta este Ponta.

Vai de tine, Ponta, de va începe să curgă sânge prin țară pentru pofta ta de gaz de șist !

nu-gaze-de-sist-chevron-440-240

12 thoughts on “România este în război civil !”

 1. In acel colt de tara despre care faceai vorbire Iancule , primarul PSD si-a pus parcela de teren de 1 ha la dispozitia companiei Chevron . Crezi ca pe moca ? In vremea cand se aflau in opozitie USL-asii mancau cacat ca ” : daca vor venii ei la guvernare “….vor face si vor drege iar despre RMGC sau Chevron spuneau { mancau cacat cu toata gura de fapt ] , ca nu vor permite , si ca pentru ei vox populi , vox Dei . Intre timp acel vox s-a transformat in VAX!!!!

  1. @marian da, sunt de acord cu tine. PSD este partidul care a transformat in rahat tot ceea cea reprezentat chintesenta votului de anul trecut. PNL trebuie sa iasa de la guvernare

 2. Prefectura Vaslui i-a belit zici? Cumva prefectul ala care nu a vrut sa stea de vorba cu oamenii? Stii cumva de la ce partid e, ca mie-mi scapa :D

 3. dincolo de stilul caltos, imi place ce se spune aici:

  “Guvernul a ratat majoritatea obiectivelor pe care şi le-a propus şi a devenit o ameninţare la adresa românilor prin politicile pe care le susţine.

  Fiecare dintre promisiunile actualului premier s-a transformat, pe rând, într-un eşec.

  Din cauza deciziilor acestui Guvern şi ale celui care l-a precedat, România nu are astăzi o strategie de dezvoltare a ţării, în afara acordurilor cu finanţatorii externi.

  Singura sa strategie pare să fie aceea a vânzării frenetice a resurselor, a alocării de fonduri către clienţii politici şi a instigării românilor unora împotriva celorlalţi.

  Acest Guvern nu a învăţat nimic din protestele populatiei, continuând să ia decizii împotriva românilor, fără consultarea lor, cu o aroganţă care ameninţă democraţia. Deciziile privind privatizarea companiilor de stat se iau fără transparenţă, fără explicaţii clare şi în total dezacord cu legile ţării, generând nedumeriri şi proteste.

  De ce au fost aprobate acordurile ce permit Chevron exploatarea gazelor de şist, în condiţiile în care nu existau studii şi nici cadrul legislativ specific care să reglementeze condiţiile tehnice de explorare-exploatare care să evite riscurile geologice, de mediu, de poluare a apelor freatice?

  Ce consultări au avut loc cu locuitorii din Bârlad ori cu cei de pe litoral?
  De altfel, protestele locuitorilor ne oferă răspunsul la această întrebare.

  Este limpede că Guvernul nu a făcut nicio analiză în niciuna din situaţiile prezentate mai sus. Deciziile pe care le-a luat sunt rezultatul unui şantaj evident, iar Guvernul preferă să îşi asume decizii iresponsabile doar pentru a rămâne în funcţie.

  Prim-ministrul, celelalte autorităţi implicate în problemele expuse nu au arătat o abordare responsabilă şi promovarea unor politici în concordanţă cu interesele României şi ale românilor.`

 4. @ Ionut

  Bine ca ai recunoscut :)) )). La dracu’, o luam personal… iti dai seama ca stiam de unde e si doar te-am capcanat pe fata :)) )))

  Serios… care erau sansele sa nu bag google? :D

 5. Atunci cand Ponta manca cacat pe toate posturile TV { fireste mai mult pe la antena 3 sau la amicul Ghita } ca se va opune exploatarii acestor gaze de sist nu era si Antonescu langa el …cel putin la fel de vocal ? Guvernul MRU a cazut si din cauza RMGC si a ” gazelor de sist ” , acum domnul Ponta face …poante si baga Chevron la treaba …pe sest ? Antonescu …parca nu mai este atat de vocal Iancule !!! PNL-ul daca era intr-adevar un partid cu principii serioase avand lider cu oarece coloana vertebrala …nu trebuiau sa se alieze cu ecscrocii astia rosii !!!

  1. @marian da, ai mare dreptate legat de aceasta alianta. Mai tii minte ca eu de la inceput am avut dubii si mi le-am exprimat aici? PSD are vocatia mizerabila a tradarii.

 6. @ Ionut

  Pana la psd, eu zic sa te uiti in propria-ti ograda. Ca tot vorbeam de prefect si partidul lui. Stii tu… prefectul ala de-i mirosea sa se coboare sa stea de vorba cu aia din strada.

Leave a Reply

Your email address will not be published.