România a votat – Să râdem cu nebunii

Înainte să începem să discutăm serios pe rezultatele votului de ieri, vă propun să ne amuzăm un pic cu două panarame din spaţiul politic românesc.

Primul este domnul Dan. Bufonul ăsta nereuşit nu cunoaşte nicio limită. În timp ce toate institutele de sondare dădeau un un scor de aproximativ 70% pentru Ponta şi 22% pentru Diaconescu, OTV titra:

533501_10151557731279838_1833926002_n Dar ca circul să fie suprem, lumea dădea mesaje de felicitare pentru domnul Dan..Tristă ţară, plină de proşti.

Al doilea este consilierul prezidenţial Iulian Chifu. În timp ce toată lumea primea exit pollurile şi se prefigura dezastrul pentru jegurile băsiste, omul postează asta pe Facebook:

mesaj-de-la-cotroceni-pe-facebook-inca-se-joaca-cele-50-18437399 Din fericire, poporul a rezolvat din prima situaţia asta cu 50%. Şi am curăţat ţara de băsişti.

4 thoughts on “România a votat – Să râdem cu nebunii”

  1. XCe mortii masi mai vrea Dan Otevescu?! Intra in Parlament si ? Crede ca va dobandii imunitate in felul asta si nu-l vor lua la puricat aia de la DNA ? Pai acum o vor face mai abitir .Pacat de Tudor Barbu….putea sa-si sacrifice inteligenta si spiritul de luptator…pentru o cauza mai buna sau …cel putin mai onesta .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *