Voi credeți în datele despre coronavirus furnizate de statul român?

Și să plecăm de la ultimele informații primite în buletinul de azi de la ora 13:

2738 de cazuri noi

267 vindecate

94 de morți

78 de pacienți la ATI

15.407 persoane în carantină

114.699 în izolare.

28.433 de teste efectuate.

Avem, din nou, și o distribuție pe județe: Suceava (701 cazuri), București (505 cazuri) și Brașov (117 cazuri) conduc lista focarelor.

Cum vi se par aceste date? Sunt ele realiste?Reflectă realitatea din teren? Credeți că, dacă urmărim tendința, vârful pe care urmează să îl atingem, cel mai probabil, acum, în aprilie, va fi unul mai ușor de suportat de sistemul medical?

3 thoughts on “Voi credeți în datele despre coronavirus furnizate de statul român?”

  1. Pentru al parafraza pe Ion Creanga ” nu stiu altii cum sant dar eu ” … NU MAI CRED NIMIC DIN CEEA CE-MI FURNIZEAZA STATUL ROMAN DREPT… ” INFORMATII ” ! Nici el , statul roman , si nici televiziunile… comerciale . Singura credintza , de fapt mai mult o ASTEPTARE , O SPERANTA , pe care-o mai am este ca , si p’astia astia din fruntea statului , cei prezenti dar si toti ce-au fost p’acolo incepand din 20 Mai 1990 , o da Dumnezeu si s-or pricopsii si ei si familiile lor cu-n COVID 19 BINEMERITAT ! La tine cum merg afacerile Ioane ? Daca nici acum cu-atatea “conserve ” n-o pica… atunci cand ?!? P.S. Poate sti mai bine Iancule caci esti ” in bransa ” : ce-a patzit IPS Teodosie , a baut prea mult si prea devreme din vinul pentru impartashanie ? Asta n-a fost pus sub acuzare de catre DNA la un moment dat ? S-a milit Dumnezeu de el … prea sfantul ? 8)

  2. @Marian Legat de Teodosie, te referi la solicitarea de a deschide bisericile de Paște? Păi, de exemplu, în Bulgaria acest lucru se va întâmpla. La noi, până acum, doar bisericile au fost închise total.

    1. ” La noi, până acum, doar bisericile au fost închise total. ” SI SCOLILE IOANE , SI SCOLILE !!! Cat despre vecinii de la Sud…mai am rabdare pana in noaptea de INVIERE sa vad daca… mai vine Lumina din Biserica Nasterii Domnului de la Ierusalem si dupa aia , mai vorbim . In plus , majoritatea bulgarilor , sau macar o mare parte dintre ei , sant catolici de ce uiti asta ? Lasa sa moara toti catolicii de COVID 19 si s a ramanem doar noi romanii ortodocsi cu … “credintele ” noastre ! 8)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *