6 thoughts on “Românii, copiii și norvegienii”

  1. Iancule…una-i una si alta-i alta !!!!!!!!!!!!!!!! Mizeria , lipsa d e educatie , lipsa unei educatii si iubiri parentale ai transforma pe unii dintre semenii nostrii in ceva ce …chiar nu poate fi categorisit insa…in cazul, in cazurile din Norvegia { c-au fost mai multe } in nici un caz nu pute a fi vorba despre asa ceva . Lasand la o parte ajutorul absolut substantial acordat de Regatul Norvegiei pentru cresterea si educarea copiilor , tipul este misionar penticostal iar ea { norvegianca prin nastere } este membra a acestui cult religios . Daca nici astia n-or avea educatie , daca nici astia n-or avea cultura sau cultul iubirii fata d e pruncii lor…atunci , cine Iancule ? Insa…te-ntreb frate Iancu , ce fel d e stat , c e fel de ” organizatie ” este aceea care ia copilul d e cateva luni de la sanul mamei adica tocmai in acea perioada cand , prin alaptatre se incheaga si mai mult legaturile dintre mama si prunc ? Las deoparte faptul ca prin alaptatul la san se creeaza o imunitate crescuta a copilului la feluritele boli dar…ce fel d e stat este acela ?! Nu cumva un stat nazist , un regin si-o organizatie securistica….ce aminteste de Gestapo sau de NKDV iar noua romanilor de Securitate , de acea Securitate din anii ’50 care…si aia luau pruncii de al sanul mamelor si-n cel mai bun caz , ai ” cresteau si educau in dragostea fata de patria socialista si vlorile comunismului mondial ” ??? Daca nu-i la misto chestia aia dupa OLX.RO eu zic ca pretul nu-i prea mare si…BINE FACE acea femeie : dac-o da la stat ajunge la 18 ani o nenorocita abuzata de tipii din acele stabilimente ce-si zic asistenti maternali , eventuyal vreo consumatoare d e droguri asa, poate nimereste la o familie care-si doreste copii , care asteapta de ani d e zile fie sa procreeze ei un copil , fie s a reuseasca s a adopte un copil si care poate sa-i ofere ceea ce mama ei naturala…n-a putut si , NU DIN VINA EI Iancule !!!! Chiar imi pare rau ca-s nevoit sa te aduc cu picioarele pe pamantul asta unde-i viata reala frate Ioane .

      1. Una dintre poruncile , indemnurile date de Dumnezeu { o gasesti la Geneza } este , ” inmultiti-va , faceti copi si stapaniti Pamantul ” ! Ce-are …Sulla cu prefectura ???

  2. Ma Iancule , da ce-i cu tine fratele meu de bagi atatea reclame ? Esti chiar asa in foame d e lovele ? Va tine popa Stoica doar pe sponci pana la Paste ??? 8)

Leave a Reply

Your email address will not be published.