Role-play cu peruci

Multe doamne si domnisoare nu reusesc sa isi puna in evidenta trasaturile frumoase prin machiaj, tocmai deoarece nu pot sa il adapteze varstei lor. Odata cu trecerea timpului, doamnele trebuie sa renunte la obiceiurile din adolescenta, in timp ce domnisoarelor le este recomandat sa nu exagereze cu machiajul (sa aplice prea mult sau prea putin) si sa se joace cu look-ul lor purtand inclusiv peruci pentru femei.

Bineintes, machiajul are si o tenta personala. Fiecare persoana este libera sa experimenteze stiluri noi si sa gaseasca produsele care ii plac, insa sunt anumite reguli care vor aduce un echilibru in maniera in care te machiezi.

Prima regula: litera de lege in industria saloanelor de infrumusetare este folosirea produselor profesioniste. Gasiti farduri profesionale online, la magazinul eyeslipsface.com.ro care comercializeaza (dupa cum ii spune si numele) produse pentru infrumusetarea ochilor, ingrijirea buzelor si a fetei si nu numai.

Dupa achizitionarea fardurilor profesionale este momentul sa va documentati asupra machiajului potrivit varstei voastre. Iata cateva ghidaje:

– pana la varsta de 20 de ani se poarta machiajul natural, discret. Domnisoarele nu trebuie sa aplice fond de ten, dar pot sa isi evidentieze ochii cu nuante pastelate.

– 20- 30 de ani se permite orice tip de machiaj. Fondul de ten trebuie ales in concordanta cu culoarea tenului, iar pentru ochi se pot folosi atat culori sidefate cat si mate. Acum este momentul experimentelor! Incercati diverse stiluri si vedeti ce machiaj va prinde.

– 30 de ani – fondul de ten poate sa fie aplicat zilnic pentru uniformizarea tenului. Pentru conturarea ochilor puteti sa folositi culori expresive si inchise (maro, bleumarin, verde inchis) si un rimel care sa alungeasca genele.

– 40 de ani – cu siguranta ti-ai format deja un stil pana la varsta aceasta. In general, se pastreaza aceleasi reguli enuntate pentru femeile cu varsta de 30 de ani, insa se pune mai mare accent pe folosirea cremelor antirid si a mastilor de protectie.

Acum ca stiti cum sa va machiati in functie de varsta voastra, alegeti-va produsele potrivite tenului vostru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *