Robert Negoiță – primarul. Datornicul la ANAF

Uitându-te pe lista făcută publică de cei de la ANAF, cu datornicii la stat, nu poți să nu te întrebi: cât tupeu să ai să vii, tu,ca personaj care apare acolo, și în cea mai mare parte a timpului să stai să dai lecții de economie, să vorbești de venituri la stat, de pensii, de salarii, de spitale șamd, iar tu să fii printre cei care de ani de zile nu își plătesc datoriile către statul român.

Și aici putem trece o întreagă listă: Gigi Becali, Marian Vanghelie, Elena Udrea, Eugen Teodorovici, Daciana Sârbu, Adrian Videanu sau Victor Ciorbea. Dar ăștia, cu excepția lui Becali, unde vorbim de aproape 4 milioane de lei, contestați, datorează câteva mii,zeci de mii de lei. Niște chibițari.

Altul este cu adevărat personajul spectaculos din această poveste.

Robert Negoiță conduce topul datornicilor la stat, cu o datorie de peste 232 de milioane de lei. Ca să vă faceți o idee, bugetul sectorului 3 pe 2015 a fost de 800 de milioane de lei. Iar omul ăsta cerșește acum votul celor din sector, promițându-le că aduce bani la bugetul local, că va construi, că va face, că va drege.

Negoiță, sfatul meu este să îți plătești datoriile la stat,ca să ajungă bani și la bugetul sectorului 3 și să poată viitorul primar, Cristina Pocora, să facă tot ceea ce și-a propus.

negoita

2 thoughts on “Robert Negoiță – primarul. Datornicul la ANAF”

  1. Ionut daca am fi in lumea lui Alice In Tara Minunilor am putea spune despre lista datornicilor ANAF ca este o falsa supa de broasca testoasa.Lasind gluma la o parte chestia asta cu datornicii pusi la stilpul infamiei este foarte subtire .Datornicii se impart in doua :unii nu au cu ce plati iar altii au dar nu vor sa plateasca atunci cind ANAF doreste acest lucru .Acestia din urma vor sa foloseasca banii datorati statului in diverse combinatii dupa care din profitul rezultat sa plateasca in cele din urma obligatiile fiscale.Teoretic orice om din tara poate deveni la un moment dat datornic .Chestia asta ca trebuie sa platesti mai intai datoriile dupa care poti avea dreptul sa ceri ceva aduce cu celebra interogare :”spune ce ai facut in ultimii cinci ani” aparuta imediat dupa revolutie.La noi este o rusine sa fii dator iar daca ai in cont treizeci de milioane inseamna fie ca ai avere si deci nu mai beneficiezi de nici un ajutor social fie fie ca esti infractor .Ciudata tara ….

    1. @MARIAN reactia publica la toata treaba asta e ca lumea ii da in judecata pe astia de la ANAF, ca cica le-au facut publice aceste informatii care ii prejudiciaza :)) )

Leave a Reply

Your email address will not be published.