Totul despre firme pentru ca dumneavoastră să fiți în siguranță

Informația este principala putere pe care o putem deține! Mai pregnantă în societatea modernă decât în altele, deținerea informațiilor relevante, în timp util, reprezintă adevărata putere a tuturor actorilor economici, politici, culturali etc. Societățile s-au dezvoltat întotdeauna prin intermediul informației care, indiferent de mediul rudimentar al altor epoci, ori mijloacele moderne de difuzare, a oferit putere unor oameni în detrimentul altora. Serviciile care vă pun la dispoziție rapoarte de bonitate, analize financiare, rapoarte și planuri de afaceri reprezintă un instrument util care vă permite să fiți la curent cu detaliile relevante despre clienții și partenerii dumneavoastră, astfel încât deciziile pe care le luați să fie fundamentate în acord cu realitatea pieței. Informațiile relevante despre firme vă vor ajuta astfel să nu pierdeți nicio oportunitate de afaceri și să fiți la adăpost în privința riscurilor eminente pentru anumiți clienți sau parteneri.

Prin intermediul RisCo, aveți la îndemână un important instrument pentru a vedea cu exactitate informații relevante despre lichidități, capacitate de plată, cifră de afaceri, management, companii. Cunoașterea acestor informații vă ajută atunci când vreți să inițiați un nou parteneriat și aveți nevoie să știți situația reală a lucrurilor, astfel încât decizia să conducă spre o colaborare fructuoasă pentru ambele părți și să evitați diverse probleme care pot apărea. Totodată, și informațiile avute despre diverși furnizori sau distribuitori, de exemplu, vă pot oferi un avantaj atunci când doriți să întrerupeți o colaborare ori să inițiați una nouă. Un alt beneficiu pe care informațiile despre firme îl aduc este că vă permit să știți ce fac, din punct de vedere financiar și managerial, principalii dumneavoastră competitori.

Evaluarea riscurilor și punerea la adăpost în fața acestora este o măsură necesară pentru orice afacere. Trăind într-un mediu profund afectat de rapiditatea cu care informațiile circulă, a devenit o necesitate cunoașterea jucătorilor cu care ne așezăm la masă, înainte de a face principalele mișcări, astfel încât să ne mărim șansele de câștig. De exemplu, pentru a afla raporturile dintre principalii jucători din industria petrolieră din țara noastră, RisCo pune la dispoziție informațiile lămuritoare, cum ar fi cele despre compania Rompetrol. Fiind unul dintre cei trei competitori principali, alături de OMV și Lukoil, la care se adaugă Mol, cunoașterea cifrei de afaceri, a profitului, a vânzărilor reprezintă o sondare excelentă a ceea ce fac aceste companii și care poate fi locul dumneavoastră pe piață, fie că doriți inițierea unei parteneriat, fie că sunteți unul dintre competitori.

Felul în care se desfășoară o afacere, cu principalele elemente care-i intră în componență, din punct de vedere economic, șlefuiesc piețele pe care ne desfășurăm activitatea. Cunoașterea reală a lucrurilor este un avantaj și o posibilitate de a fi cu un pas înaintea competitorilor și de a ști, cu certitudine, situația financiară a subiecților cu care facem afaceri. Transparența în spațiul public merge până la un punct, astfel încât platformele de felul RisCo vin în sprijinul celor implicați direct în mediul de afaceri și pentru care orice decizie costă, astfel încât o greșeală, fie și minoră, la nivelul unui parteneriat, de exemplu, poate lăsa urme destul de adânci.

Având la dispoziție toate datele firmelor din România, puteți să vă bucurați de o privire cuprinzătoare asupra jocului economic de pe piața noastră și să anticipați atât numeroasele oportunități care apar, dar și riscurile care pot fi evitate la timp. Veți fi notificat asupra situațiilor juridice a clienților avuți, putând elimina absența plăților, dar și parcurge istoricul tuturor modificărilor. Ivirea unor procese sau buletine de insolvență, modificările în Monitorul Oficial, cât și incidente CIP fac parte dintre informațiile care vă sunt aduse la cunoștință prin intermediul alertelor.

Indiferent de domeniul de activitate, provocările mediul de afaceri modern sunt nenumărate și presupun o atenție vigilentă, greu de atins, dacă nu există posibilitatea de a verifica în timp real informațiile cu adevărat concludente despre clienți, competitori, potențiali parteneri, distribuitori, furnizori etc. Competitivitatea este strânsă în cadrul fiecărei nișe, iar puterea se concretizează și în puterea de a putea anticipa, de a profita de oportunitățile apărute și eliminarea riscurilor.

Cu cât informațiile pe care le dețineți sunt cât mai cuprinzătoare și în acord cu starea reală de pe piața firmelor românești, cu atât veți putea ține în frâu principalele aspecte care vă descriu afacerea și care ar putea, în anumite momente, face diferența. Cu RisCo sunteți mereu conectat la lumea tuturor firmelor românești!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *