Ridzi, noua eroină anti-băsistă a Antenei 3

Nu pot să nu mă întreb, oare cât o fi plătit familia Ridzi pentru această campanie de susținere venită din partea Antenei 3, o campanie greu de înțeles pentru niște oameni care cu doar puțin timp în urmă nu aveau nicio jenă în a o bălăcări pe această femeie în toate felurile, considerând-o o exponentă de prim plan a regimului Băsescu.

Hai să lămurim un pic lucrurile de la început: nu voi discuta sub nicio formă veridicitatea sau nu a cazului medical Ridzi. Avem prea multe exemple de persoane publice care se îmbolnăvesc subit la momentul în care dau de curentul de prin arest sau pușcărie. Îi doresc sănătate și putere să lupte cu boala.

Discuția aici se poartă în ceea ce privește cazul penal. Unul cât se poate de clar și care cu greu poate fi considerat o făcătură a justiției băsiste, oricât de mult ar orgasma la această ideea Gâdea. Da, putem discuta și e bine că se face acest lucru despre implicarea Elenei Băsescu în această poveste, doar ea a fost beneficiara evenimentului.

Putem discuta și despre moralitatea lui Băsescu în acest caz, el lepădându-se, de parcă ar fi vreo surpriză, putem pune întrebări despre motivele pentru care oameni ca Ridzi au intrat în politică. Dar nu putem fi luați de proști, mai ales de Gâdea and company, care au găsit în subiectul Ridzi fix un nou motiv de a continua subiectul Băsescu.

img_4065_resize_29282400

Leave a Reply

Your email address will not be published.