Revoluţie?

Da. Este o revoluţie., inclusiv conform DEX.

Momentan este la început. Cu fiecare zi care va trece, vom ajunge însă acolo. Pentru că vom fi din ce în ce mai mulţi.

Momentan tu stai în faţa calculatorului şi  râzi. Mai o glumă, mai o caterincă, mai un sondaj cu întrebări de genul: “să mă simt vinovat că nu particip la revoluţie?” sau o indignare că folosim nedrept numele de “revoluţie”, ducând în derizoriu evenimentele din 1989.

În 89 tineri au murit pentru libertate. Pentru dreptul de a alege. Acum suntem din nou aproape de a pierde aceste drepturi. Ştiu, ştiu, ţie ţi se pare o enormitate. Dar ai să vezi.

Şi hai să îţi mai spun o chestie, revoluţionarule de fotoliu: peste un timp, mai scurt, mai lung, vom reuşi această schimbare. Iar în momentul ăla, tu vei fi acolo, încercând să îţi tragi partea ta de oportunist.

Dar tot acolo voi fi şi eu. Şi îţi voi aduce aminte ce miştocar de 2 bani erai în zilele astea.

7 thoughts on “Revoluţie?”

  1. La ora actuala ce se intampla in Romania nu poate fi numit chiar Revolutie. Emai degraba revolta populara.Revolutie va fi atunci cand vor fi pe strazi minim 100000 de oameni si toti vor scanda impotriva puterii.

  2. Eu i-am zis unui prieten, vizavi de asta, ca nu e revolutie pina nu se trage primul foc de arma. Sincer, nu-mi doresc asta, oricit de mult imi doresc sa dispara Basescu si sleahta lui. In orice caz, revolutie, revolta, miscari de strada, suntem foarte, foarte aproape.

    1. @Valentin: eu sper sa nu se ajunga la focuri de arma. Avem exemplul altor tari, unde schimbarile s-au putut face fara varsare de sange.

  3. Abia asta este revolta ! Pana la revolutie …mai e…tot conform cu DEX. SI la capitolul revolta si tot mai trebuie oameni macar pana se ajunge la cifra de …100.000 , abia atunci se poate sa te ia cineva in serios…cate 100.000 in fiecare oras din tara asta de cacat!Deci nu ” cate putini in multe orase ” ci cat mai multi in toate orasele!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *