Revigorarea USL

Prima întâlnire oficială pe anul 2014 a liderilor USL s-a soldat cu o serie de decizii foarte bune, unele care, oricât de triști vor fi unii, repun această alianță politică pe făgașul ei normal. Aceste decizii sunt:

– organizarea Referendumului pentru revizuirea Constituției odată cu alegerile europarlamentare, asta însemnând că pe 25 mai românii ies la vot pentru 2 motive. Ținând cont de decizia CCR privind Legea Referendumului, pragul electoral va fi de 50%. Cel mai probabil, votul pentru referendum se va întinde pe parcursul a 2 zile.

– organizarea alegerilor prezidențiale cu 45 de zile înainte de încheierea mandatului lui Băsescu, adică în intervalul 2 – 9 noiembrie.

– cel mai important aspect, modificarea unui articol al protocolului USL prin care, in loc de mențiunea că va fi candidat al USL la alegerile prezidențiale cel mai bine plasat om în sondaje, va fi trecut negru pe alb numele lui Crin Antonescu ca și candidat USL la prezidențiale.

victor-ponta-crin-antonescu

Aștept cu nerăbdare ieșirea cucului de azi, niște cuburi de gheață sigur au avut de suferit azi.

One thought on “Revigorarea USL”

  1. Ah… cat o sa rad…

    1. cvorum din parti. Daca, printr-o minune, o sa-mi misc curu’ la ep… o sa refuz formularul pentru constitutie;
    2. superb… si ce va mai laudati ca nu o sa-si duca mandatul la capat dupa ce veti avea legitimitatea votului popular. Asta e un fel de “muie, ti-am spus” in varianta usl?
    3. a fost odata Troia si un cal… voi puneti botu’ la orice acadea… nici pedofilii nu s-ar cobora atat de jos sa va prosteasca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *