Retard of the day – Guzganul rozaliu şi Piaţa Universităţii

Prezent la Ronewmedia, o super pişcotăreală cu aia de contează atât de mult în România, dar nu îi ştie nimeni, Viorel Hrebenciuc s-a gândit să scoată el ceva din puţul gândirii.

Şi a zis:

“Nu te întrebi cum a apărut Piaţa? (…) E o mare bătălie pe bazele de date. Unii umblă după CNP-uri, eu umblu după adrese de e-mail. (…) O mulţime, dacă stă 2-3 zile înpiaţă, începe să-i placă. Apar chioşcurile cu băutură… (amintindu-şi o negociere de la Reşiţa, cu sindicaliştii). (…) Nu ştiu câţi postaci au alte partide, dar la noi sunt puţini, nu avem mai mult de cinci, dar şi aceia doar în perioadă de campanie”

Acum, să nu îl judecăm greşit. Poate Hrebe a manipulat şi el ceva pe acolo. Prinţesa Brianna, Crăciun sau locotenentul ăla rătăcit par din tipologia perfectă de manipulabili.

guzganul

5 thoughts on “Retard of the day – Guzganul rozaliu şi Piaţa Universităţii”

  1. Fi-su astuia nu era in mare vraja cu una din bagaboantele lui Basescu ?Bai Iancule…pana cand nu se va debarasa lumea de javrele astea , de martalogii astia….bine n-o sa fie ? Ai dracului , mai rau decat gandacii de bucatarie : dai cu insecticid si dupa cateva zile reapar. :satansmoking: Ma da si astia …ce mortii ma-sii se tot uita-n gura lor ? :whatever:

  2. Brianna,Craciun si locotenentul ala dus cu capul erau acuzati la inceput ca fac jocurile pedeleului iar acum vad ca se spune ca erau oamenii lui Hrebenciuc.Poate ca acestia erau AGENTI-DUBLI:)) )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *