Retard of the day, azi – Valentin Stan

Domnul cu laptopul pare a fi blocat într-o personalitate numai de el ştiută. Sau, mai direct spus, pare a fi scăpat dintr-un ospiciu.

A nu se înţelege greşit, nu am nimic cu omul în faptul că se ocupă cu critica USL. Când va fi cazul, după cum am arătat şi aici pe blog, vom critica, pentru că nu vreau să repetăm greşelile PDL.

Dar, dacă l-aţi urmărit cu atenţie pe Stan în ultima perioadă, nu are cum să nu vă sară în ochi atitudinea lui gen evz sau hotnews.

Să spicuim un pic din regele laptopului:

“ V-a plăcut taxa de solidaritate, adică 16% peste ce câştigă bietul bugetar, adică peste 4.500 de lei? Ei, dragii mei asta este o tăiere de salarii, numai că domnul Ponta nu poate să vă spună că vă dă cu o mână şi vă ia cu două, că v-a minţit, că vă calcă în picioare, că sunteţi de nimic.”

Băiatul este varză. Vreţi să vă conducă? Hai, că vă învăţ lecţia umilinţei azi, o să vă placă!"

"Bă, da ce deştept eşti tu, măi, Crin! Hai, că-ţi arăt eu ţie ce deştept eşti în emisiunea asta. (…) Prietene, nu propaganda inamică de asociază cu Dan Voiculescu ci anumite documente politice pe care le-ai semnat cu PC"

Acum, de ce îmi lasă mie Stan impresia că are un motănel care îl zgârie rău pe la spate, nu aş putea să vă spun..dar cert este că devine penibil…mai penibil şi decât era în scenetele de campanie ale lui Băsescu.

4

2 thoughts on “Retard of the day, azi – Valentin Stan”

  1. Pana n-ai dovezi…lasa-l in pace ! Ce vrei acum , ca toata lumea sa laude ” realizarili ” USL-asilor ? :satansmoking:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *