Retard of the day, azi – Roberta Anastase

Citeam deunăzi că un fotomodel autohton declara cât de şocantă este viaţa ei şi cum a fost nevoită să se prostitueze pentru carieră.

Eu, sincer, nu aveam nevoie de această declaraţie. Aveam confirmarea de la Roberta Anastase, fufa asta care s-a cocoţat pe un scaun cu o asemenea însemnătate pentru istoria parlamentarismului românesc.

Nu înţeleg de ce, la mai bine de 1 lună de la schimbarea majorităţii, USL nu face demersurile necesare schimbării ei.

Un motiv cât se poate de simplu poate fi declaraţia aceasta, la adresa unui din miniştrii guvernului României:

"Constat, fără surprindere, o tulburare majoră a psihicului doamnei Mariana Câmpeanu.(…) Pradă unor pusee de delir acut, doamna Câmpeanu susţine că aş fi depozitat, în subsolul unei crame din Ploieşti, mii de biciclete pe care ar urma să le distribui ca mită electorală”

anastase 1994

4 thoughts on “Retard of the day, azi – Roberta Anastase”

  1. Bine ma…nu puteai si tu sa pui o poza mai clara ??? :satansmoking: Cat despre intrebarea pe care ti-o pui si anume ca” nu intelegi de ce USL-asii nu fac demersurile necesare pentru schimbarea ei”…Pai ce crezi ca aia-i acolo de capul ei??Cat despre ” vizitatorii? pe care ai putea …sa-i pierzi…De unde sti ca acestia nu se vor dubla…de data asta sa-i gasesti la use si fiind ” dotati ” cu cagule , bastoane si…alte asemenea scule ? Ce-ai zice de un asemenea …”noroc ” ? :satansmoking: A si mi-am adus aminte .Multi dintre actualii USL-asi { fireste barbatii } au votat-o cu doua maini pe Borfeta atunci cand a fost aleasa presedinta Camerei deputatilor ….credeau 1] c-o vor ” da pe spate ” foarte usor si 2 ] credeau c-o vor aiurii cum vor ei .S-au inselat , pentru ca au uitat faptul ca-n fiecare coarda zace si o…perversa . :satansmoking:

    1. @marian da, este si vina pnl ca a ajuns asta presedinte al CDEP. Tocmai de aceea este de datoria lor sa isi spele pacatul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *