Retard of the day, azi – Radu Banciu

Până la aceste Campionate Europene noi nu luasem timp de vreo patru ani mai nimic în gimnastică. Acum, pentru cine suportă adevărul, gimnastica este un sport de rahat"

Pentru cine se mai uită în gura beţivului ăsta, puţini, e greu de explicat că Banciu este un zero barat în media, în orice domeniu a activat.

Iniţial, am vrut să schimb titlul..şi special pentru el să fie: Rahatul zilei: Radu Banciu…

banciu 2

3 thoughts on “Retard of the day, azi – Radu Banciu”

  1. O fi Iancule dar….in materie de “one man show” il bate la popou pe Mircea Badea.Cat despre cunostintele-i in domeniu geografiei si mai ales domeniul sportiv…jos cu palaria !Aaa ca ce-i la gura lui…gura de …closet, asta-i altceva .ca-l injura pe Antonescu { Pogonici parca-i zice } sau pe Ponta …asta-i altceva insa, nu l-am auzit vreodata ridicand in slavi pe marinarul betiv ce -si are domiciliul { inca } la Cotroceni .Chiar niciodata , asta spre deosebire de Ion Cristoiu sau Robert Turcescu . In plus de asta …l-am vazut de multe ori acoperind cu …”rahat” pe Lachitza sau chiar pe Videanu si pe Funeriu . Si-mi place de el cand incearca sa le aduca cu piciorele pe pamant { c-or face bataturi la cur de atata stat cu ele in sus } pe boarfele astea de-si zic ..”dive” !Pe bune e betiv sau o spui asa la … harneala ? :satansmoking:

  2. @marian gura targului zice despre el ca ar fi. Cat despre faptul ca nu a zis nimic de slavirea lui Basescu, pentru mine nu e suficient… :thumbdown:

  3. Ionute , Iancule cu respect te rog, asculta ce-ti spune fratele matale : cat se poate sa injuri numai pe unii, asta-i bine, este inca bine !Rau este Iancule , cand ai injuri …pe toti ! :satansmoking: :beer: Eu am trait acele vremuri cand TOTI ai injurau pa ” TOTI ” si stiu cum e .Fireste si tu le-ai trait ca doar nu -ai….20 ani . :cuckoo:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *