Retard of the day, azi – Patapievici

Trecem peste faptul că Horia Român Patapievici este unul din cei mai abjecţi băsişti ai acestei triste perioade în care Băsescu se află la conducerea statului.

Trecem peste faptul că nu a lămurit încă declaraţia lui privind caseta cu Geoană şi o partidă de sex oral, probabil omul tocmai venea de la o astfel de partidă de la Cotroceni.

Dar nu cred că ar trebui să trecem peste toată mieria ce zace la ICR. Vă las mai jos cu un clip, filmat la New York, cu ocazia unei faimoase expoziţii organizate e ICR şi cu o poza de la Berlin, unde vedem cam ce tip de cultură promovează această instituţie.

Arta satanica ICR Patapievici Radvan

Bun..deci pentru o instituţie cu un buget de 10 milioane de euro anual, cam asta este înseamnă România.

Decizia lui Ponta de a lua acest institut de sub tutela lui Băsescu şi de a curăţa instituţia de putoare adusă de atitudinea de slugă a lui Patapievici este absolut normală.

PS: Citiţi şi aici şi înţelegeţi de ce unele femei merită întru totul calificatul de piarizde. Mai trist este când şi oameni de presă despre care ai fi putut spune că au ceva demnitate, din sărăcie sau plictis, au devenit beneficiari de pişcoturi de la astfel de individe şi se prostituează pentru un ecler.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *