Retard of the day – azi, Mihai Răzvan Ungureanu

Mi-am început duminica râzând cu lacrimi. Nu m-am uitat la o comedie anume ci am urmărit discursul lui Ungureanu de la lansarea candidaţilor PDL la alegerile locale.

Să spicuim un pic din zicerile MRU:

– “Am demonstrat că acolo unde e tinereţe, competenţă, interes naţional, nimic nu ne poate sta în cale, nimic.” (pe ecrane rulează imagini legate de Cuprumin, OMV)

– “Am venit să vă mulţumesc pentru că înţelegeţi, de la cel mai neînsemnat alegător până la cel mai însemnat membru, că aşa nu se mai poate, aşa nu se mai poate face politică în această ţară.” (Flurur e debusolat)

– “Politica adevărată înseamnă generozitate, nu cât costă o moţiune, votatul unei legi.” (Blaga se uită în sus..Udrea tremură)

– “Politica înseamnă în primul rând onestitate.” (Boc plânge)

Şi finalul a fost epic: “Staţi cu fruntea sus, fiţi ungurenii mei” :)) )))

ungureanu

8 thoughts on “Retard of the day – azi, Mihai Răzvan Ungureanu”

  1. @Traian daaa…mai ramane sa spuna ca a fost trimis de PNL sa transmita calde urari de bine colegilor din PDL:)) ))

  2. Daca tipul ramane doar cu aia pe care i-a chemat sa fie ” ungurenii lui ” :whatever: …nu-i problema .Sa dea Dumnezeu ca PDl-ul sa ramana doar cati au fost azi la Polivalenta sau….macar cati am botezat eu ! :satansmoking:

  3. De acord!!!
    Trebuia sa vina si ieri la Targul Educatiei al Universitatii Bucuresti la invitatia celor de la ASID (Asociatia Studentilor la Istorie “Dacia”).
    Desigur ca nu a venit :)

  4. @Radu daca nu a confirmat ca vine..nu vad de ce ar fi vinovat de ceva..trebuia sa ii verificati programul

  5. Mi-ai descretit fruntea, asta e paranoic, plin de el si crede ca e acceptat la PD ! Se inseala, e terminat politic !

  6. Iancule…n-am botezat pe nimeni …ca-s prea al dracului sau cel putin asa ma stiu …unii :satansmoking: !!!Pe astia insa….i-asi POPII !!Tot asa d’al dracu’ !!! :satansmoking: :beer:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *