Retard of the day – azi, Lucian Mândruţă

Gestul lui Mândruţă de a face public adevăratul diagnostic al actorului Şerban Ionescu este unul de laş, de javră şi nu are nimic de-a face cu spirit jurnalistic sau cu bunul simţ.

Stau şi mă întreb – dacă Şerban Ionescu a aflat din presă adevărul despre boala sa? Despre faptul că este un drum fără sfârşit? Este corect faţă de un om, faţă de familia sa, de toţi cei care îl iubesc, să îi pui în faţa unui astfel de moment?

Măndruţă şi-a dat dovada calităţilor sale jurnalistice din vremurile în care se bălăcea în studio cu Irinel.

Iar calitatea sa umană de zero şi-a dovedit-o prin acest gest faţă de un mare actor.

mandruta

8 thoughts on “Retard of the day – azi, Lucian Mândruţă”

  1. Da ce Iancule …de cand Lucian Mandruta este jurnalist ?Stiam c’ar fi fost initial un cititor de promtere la ” telejurnalele ” antenei 1.S-a pricopsit in urma “legaturii” cu acea doamna ceva mai in varsta decat el { asa vorbeste targul }ce i-a dat posibilitate sa urmeze o scoala de pilotaj si-n plus de asta sa fie numit …ceva director de …programe, insa jurnalist …Asa ca de unde ..deontologie ? De unde profesionalism in jurnalismul romanesc ?

  2. Asta cam asa este! Sunt de aceeasi parere cu Marina! Nu poti sa ii ceri nimic omului! Cred ca si daca ii spui ce gafa a facut si cat de “varza” este nu cred ca o sa-si dea seama!
    Din pacate nu este singurul din presa care a facut cu intentie sau fara (si in ambele cazuri e grav) astfel de gafe de dragul ratingului..!

    1. @bancul zilei – nu cred ca putem spune de dragul ratingului. ci pur si simplu pentru ca este un idiot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *