Retard of the day – azi, Lavinia Şandru

Aşa cum un tată îşi mai face fata curvă (deşi eu nu am mai auzit asta la părinţi normali) aşa şi Băsescu şi-a trimis una din fiicele sale politice pe centura politicii.

De unde ea nu s-a mai întors. Cel puţin până azi, când Lavinia Şandru, căci despre ea vorbim, declară:

M-am împăcat cu Traian Băsescu. Ne-am întâlnit pe un coridor. Traian Băsescu traversa coridorul, eu ieşeam cu colegii. S-a întors spre mine preşedintele, m-am uitat la el, mi-a zâmbit, ne-am îmbrăţişat. A fost aşa un sentiment… Pentru el a fost un sentiment că m-am întors de undeva de unde plecasem. Pentru mine a fost aşa un sentiment că m-am revăzut cu un om, la care, credeţi-mă, am ţinut enorm şi sunt convinsă că la un moment dat vom sta amândoi şi vom râde de perioada de care vă amintiţi şi dumneavoastră"

Cred că orice alt cuvânt e de prisos..emoţia revederii dintre peşte tată şi prostituată fiică e unică.

lavinia-sandru-004

2 thoughts on “Retard of the day – azi, Lavinia Şandru”

  1. “Prostu’ nu e prost destul , daca nu e si fudul” Mai bine tacea dracului din gura ….janghina dracului ! :cuss: A vazut ca din teatru nu face bani { ca se lauda c-ar fi absolventa de teatru…poate teatru absurd } si cauta cu otice risc sa fie politiciana …adica curva .Cat era in “partidul ” ala al lui Guse, al injura pe toate drumurile pe Basescu…acum ai canta in struna ? :ban: Pai ar cam fi cazul sa-i atraga cineva atentia bagaboantei ca….Basescu :beer: …nu va mai fi multa vreme…ce este azi . :beer: :satansmoking:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *