Retard of the day, azi – Ion Cristoiu

Pentru că tot suntem în apropierea alegerilor, o să vă ofer azi o imagine de arhivă, cu oracolul din Găgeşti savurând victoria lui Oprescu şi proorocind dezastrul portocaliu. Asta era în 2008.

imagine-de-colectie-ion-cristoiu-si-a-pus-papion-dupa-ce-oprescu-a-castigat-primaria-capitalei-21924

4 ani mai târziu, acelaşi oracol, re-evaluat, se teme pentru democraţia din România:

„Acordul politic nu poate să pună la îndoială Constituția. Dacă noi vehiculăm această teză, îi învățăm pe români că nu trebuie să respecte procedurile – legile și procedurile. Or, legile trebuie respectate”

Sau uită de cine era în FSN în 1990, şi acuză PNL că împreună cu PSD refac Marele Zid Socialist:

“Deci, Partidul Democrat Liberal, ca singurul partid de opoziție, mic, în fața acestui mamut FSN-ist alcătuit din – atenție, avem de-a face cu o refacere a FSN-ului – noi avem două partide, dintre care PNL s-a contopit cu PSD și nu mai avem de-a face cu două partide. Deci nu mai avem de-a face cu trei partide pe scena politică. Noi avem de-a face cu unul, care este PSD, pentru că PNL – sau FSN al lui Ion Iliescu, și PDL-ul mic”

Şi să încheiem cu o părere a re-evaluatului Tristoiu despre Băsescu, nu cu mult timp în urmă:

Mai vreţi motive pentru câştigătorul de azi?

6 thoughts on “Retard of the day, azi – Ion Cristoiu”

  1. Cristoiu si-a dovedit de mult penibilitatea in fata romanilor. Practic acest ziarist slinos nici nu merita sa mai fie bagat in seama vreodata. Daca USL i-ar arunca acum o ciozvarta sa vezi ce i-ar mai lauda.

    1. @Cristi nu am nici cel mai mic dubiu ca dupa ce il dam pe Basescu jos asta se intoarce precum gaina care a nascut pui vii.

  2. @barbarul aveam o parere mai decenta despre el..probabil si pt ca se asociase ca imagine cu maestrul Octavian Paler..dar da, azi m-am convins – e o nevertebrata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *