Retard of the day – azi, Emil Boc

Iniţial mă gândisem să îl propun pe Putin câştigător. Dizgraţioasa ceremonie de investitură de la Kremlin arată clar că omul acesta poate deveni o mare problemă pentru Europa. Mai mare decât Iranul.

Apoi, cuprins de dor, m-am întors către plaiurile mioritice şi am poposit la Răchiţele. De aici, vi-l ofer pe cel care poate fi în fiecare zi campion al acestui top: Emil Boc.

“Sunt convins că președintele României va invita din nou PDL să formeze guvernarea, după alegerile parlamentare.” zicere din Răchiţele king.

sau:

“Am avut în fruntea Guvernului un preşedinte de partid, Emil Boc, la care eu mă plec pentru ceea ce a făcut, pentru curajul său. Emil este omul datorită căruia România are astăzi autostrăzi” – zicere din Boa(n)giu”

sau

“Îi urez lui Emil Boc, care a fost un premier extraordinar și un primar de excepție, mult succes la Cluj” – Roberta, care speră să prindă şi ea un loc în comisia care va număra voturile.

Emil-Boc

3 thoughts on “Retard of the day – azi, Emil Boc”

  1. Bai Iancule ! Ia gandeste-te tu, fratioru’ meu …. ce s-ar fi intamplat daca nenorocitul asta de Boc ar fi ajuns….presedintele tarii !!!Doamne fereste ! Pai asta este mai bun mancator de cacat decat era Ceausescu .Am cativa amici ce locuiesc in Cluj .Daca maimutoiul asta reuseste sa se reinscauneze la primaria din Cluj…nu mai vorbesc cu ei cate zile oi mai avea ! Pai ar insemna ca de fapt ardelenii cunoscuti drept oameni seriosi si care nu iarta pe cel ce greseste grav….inseamna ca nu mai avem nici ardeleni adevarati in tara asta de rahat !Sa se duca la…Rachitele si sa astepte acolo…fonduri { sau mai bine zis FUNDURI } europene !

  2. Domnule, asta ne-a vrut boci, celalat ne vrea ungureni, eu unul nu-s nici prost, nici cioban! Ai pus doar cateva ,,perle,, dar ele au fost de ordinul zecilor! Practic toti care au luat cuvantul la evenimentul pdl,numai perle au scos pe gura. A…si prosti! Domnule, astia chiar ne cred prosti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *