Retard of the day, azi – curentul electric

Bine, aş fi vrut să scriu Antena 3, dar iar m-ar fi acuzat lumea că nu dau ştiri frumoase şi că sunt şi eu un prost, dat fiind că îi fac pe alţii proşti.

Bun, să revenim..aseară am asistat la un atentat la libertatea de exprimare a presei, la fundamentul democraţiei.

În pline dezvăluiri de senzaţie, curentul electric, acest duşman al Antenei 3, a decis să cadă. Momentul şocant îl puteţi vedea în poza de mai jos. Priviţi, vă rog, groaza lui Mihai Gâdea în forma ei cea mai pură.

Imediat după atentat, Gâdea a declarat:

“Ceea ce s-a întâmplat în seara asta e deja suspect. În această emisiune s-au făcut o serie de dezvăluiri care probabil că au deranjat anumite persoane. O asemenea pană de curent nu s-a mai întâmplat niciodată”

Acum, revăzând la rece momentele de groază, vin cu 2 sfaturi către Mihai Gâdea: concediază-ţi proştii de la echipa ce se ocupă şi de partea electrică. Şi cumpără-ţi un generator de rezervă. Sau dacă nu îţi dă Motanu, împrumută şi tu de la CNN.

gadea-pe-intuneric

Sursă foto: adevărul.ro

9 thoughts on “Retard of the day, azi – curentul electric”

  1. Asta mi-a adus aminte de DDD cind aia ai lui Udriste, acum vreo 2-3 ani i-au taiat cablul de curent la garsoniera din Romana, iar DDD, smecher cum il stim, a acoperit evenimentul live, cu camere mobile, ceea ce A 3 n-a facut. :D

  2. Cum frate…pai nu se lauda astia d e la antene ca sint ” singurul ” post de televiziune afiliati la ….CNN ? I-a facut pe aia de cacat pentru 1000 de ani . Echipa de electricieni a Antenei 3 trebuia sa fie la ora asta la ANOFM sa-si depuna doarele de somaj …cu Gadea in frunte ! :satansmoking:

  3. Daca ma-ntrebi : de ce si Gadea.. :smirk: .Te intreb si eu : pai nu-i el director de program la A3 ? :satansmoking:

  4. @marian pai sunt singurul post afiliat la cnn..singurul post fara curent electric:)) )) ai auzit ultima duma? CNA i-a obligat sa o cheme maine pe Udrea in studio..iese show:)) )

  5. Trebuie sa fie nebuni ! :satansmoking: Va fi mai tare decat atunci cand a fost cutremurul…in ’77 ! :smirk:

  6. …haide mane! Intoxicari…desi n-am party-priuri politice in prezent( decat maica USA…yes man USA!!!!Awesome!!!!! )…e cusuta cu ata alba! Come one…grown you guys…you’ve got be mature when the electorate votes you!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *