Retard of the day, azi – Claudiu Crăciun

Băgat în seamă nepermis de mult, prietenul Brianei Caradja şi a dubelor, le scrie acum liderilor USL, afectat de trecerea prin Parlament a Legii Votului Uninominal pur.

Dincolo de faptul că nu îl prinde stilul epistolar, nici argumentele lui Crăciun nu sunt mai de Doamne ajută:

“Forţa unei guvernări rezidă în legitimitatea ei şi nu în numărul de mandate” – să îi explice cineva scribului că legile au nevoie de o majoritate să treacă.

“procentul femeilor alese va scădea dramatic” – da, este o dramă naţională. Femeile erau extrem de reprezentate în actuala formulă electorală. Repede, daţi-mi 5 nume de parlamentari femei.

“Parlamentul este puternic când Guvernul are nevoie de el. Acest lucru se întâmplă nu când există majorităţi puternice ci când sunt majorităţi slabe, să spunem 51-55% din mandate.” logica Crăciunului mă depăşeşte.

Ca atare, nu am niciun regret în a-l declara retard of the day. Se opune cineva? Avem majoritate slabă sau puternică?

claudiu_craciun_63875600

2 thoughts on “Retard of the day, azi – Claudiu Crăciun”

  1. Da’ care-i treaba …Claudiu Craciun nu “prinde ” si el …nici un colegiu ? :finger: Alteta Sa Printesa Briana { regina lesbienelor ….urla targul dom’le ! :satansmoking: } nu mai candideaza pentru Consiliul General al Capitalei ? :smirk: :satansmoking:

    1. @marian nu nu prind nimic ca nu au strans semnaturile..briana zici ca e lesbiana? hmmmm…cred ca zoofila mai degraba..:)) )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *