Retard of the day: azi, Cătălin Croitoru

Cine l-a urmărit ieri pe Croitoru prestând la Antena 3, ar fi putut să creadă că acest om a dus o adevărată luptă de guerilla în interiorul PDL, luptând cu toate forţele împotriva balaurului Băsescu.

Numai că acest profitor de 2 bani uită că trecutul nu se poate ascunde. Noroc cu Traian, în arhiva căruia regăsim aceste imagini de excepţie:

Captură ecran complet 19.12.2009 115756.bmp

Captur_ecran_complet_19.12.2009_115711.bmp

Surse foto: aici şi aici.

12 thoughts on “Retard of the day: azi, Cătălin Croitoru”

 1. :) daca facea pasi la timp putea sa fie si el pe o lista, la vreun CJ sau la ministerul educatiei … ceva s-ar fi putut gasi si pentru domnia sa. Ca uite, era cat pe ce sa-l am catindat la S6 pe dl. Mutu. Care e cica la PSD dar daca razuiesti un pic culoarea de pe el incepe sa se vada stratul de portocaliu de dedesubt …

 2. Cum care? Fostul senator ales de colegiu in 2008 pe listele PDL, dl Gabriel Mutu. Astfel, puteam alege in oferta USL intre dl Manescu, dl. Mutu sau spagarul electoral Florescu. Nu era la fel de minunat precum guvernul cu Marga la externe si Rys la interne?

 3. Nu. Cum i-am zis si lui Liviu Jicman: voi vota insa lista doar daca-l vad pe el in pozitie eligibila. Nimic din ce mi se ofera la S6 pentru postul de primar nu merita votul meu. Chit ca-l detest pe Poteras. Si o s-o repet: daca nu aud in campanie scuze din partea PNL pentru ca l-a promovat pe acest ticalos, ales prin urmare si cu votul meu in 2004 cand era “garantat PNL” precum e si Rares Manescu azi (si care era si atunci presedintele filialei S6) eu sunt in boicot. Cin’ s-a fript cu ciorba sufla si-n iaurt cum s-ar zice. Nu conteaza ca iaurtul se poate chema prin extensie electorala chiar si Ioan Rus … Asta va conta la toamna.

 4. @Adrian si eu sper ca Liviu Jicman sa fie in pozitie eligibila. Merita, este un baiat muncitor si care vrea sa faca bine. Cat despre Poteras, daca analizam asa…ar tb oare PNL sa isi ceara scuze si pt ca a auns Basescu presedinte?

 5. Da, ar trebui. Pentru ca presedinte trebuia sa ajunga Stolojan. Ma rog, se vede treaba ca pana la urma tot un rahat era …
  Poteras a fost propus de PNL, Basescu de PD. Presedinte de filiala care l-a promovat pe Poteras era Rares Manescu. DE CE L-A ACCEPTAT pe Poteras? Cred ca trebuie sa-si puna cenusa in cap pe tema asta. E doar o parere. Care parere insa ma determina strict pe mine in chestiunea votului. Pentru ca nu suport sa fiu tepuit (iar “tepuitorul” recunoaste asta caci candideaza impotriva produsului sau) si sa nu mi se ceara scuze.

 6. Bai….asta nu era ceva lider de sindicat pe la invatamant ?Atunci…chiar ca nu ma mai mira salariile pe care le au profesorii, nu ma mai mira ca nici un miting de protest de-al lor nu s-a soldat cu nici un castig si mai mult: isi merita soarta! :satansmoking: Cu asa lideri sindicali…nu mai ai nevoie de dusmani ! :whatever:

  1. @marian da, a fost lider sindical..si la fel ca mai toti oportunistii astia, si-a urmarit interesul

 7. @Ionut: nu e cazul ca altii sa-si asume greselile altora, cu atat mai mult cu cat nu “cauta increderea alegatorilor”. Sper doar ca supararea mea nu poate fi interpretata ca un moft ci ca o chestiune de principiu. Scuze cred ca ar trebui sa-si ceara si Ponta pentru ca propune la sanatate un om cu o traiectorie ciudata in trecutul atat dar atat de proaspat incat e imposibil de uitat. POate era preocupat cu semnarea “protocolului” cu Izmana si d’aia memoria i-a jucat feste. Hai sa spunem ca la educatie nu conteaza atat de mult 6 luni …

 8. @Adrian sunt multe lucruri in ultimele zile care m-au intristat…ca sa nu spun ca mau dezamagit.. :whatever:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *