Retard of the day, azi – Bogdan Naumovici

Pentru că din ianuarie, de când a simţit el că e ceva mişcare în lumea proştilor, tot încearcă şi el să prindă la politică.

Prima lui tentativă de acest fel, Nicuşor Dan, este dovada vie că nu toţi retardaţii au şanse de a se face bine. Drept pentru care Naumovici caută acum alte variante. Şi ne propune mişcarea “F9”, adică Partidul Forţa Nouă.

Trecem peste denumirea de tot rahatul, atâta poate omul…deşi aşteptările sunt foarte mari de la Batman încoace.

Dar întrebarea mea este: de când Naumovici spune: “clasa politică actuală nu s-a dat la o parte când Piaţa Universităţii i-a cerut-o”. Nu, băi jeg mic, Piaţa Universităţii nu a cerut ca întreaga clasă politică să se dea la o parte, ci doar o anumită parte a ei.

Iar ceea ce a cerut Piaţa Universităţii, exceptând personajul Băsescu, care urmează, s-a împlinit.

Aşa că oricât vor încerca nulităţi ca tine, Nicuşor Dan şi Manafu, să manipulaţi, mai mult de gaşca voastră nu veţi avea alături.

Ti-am spus-o de mai multe ori…dar tu nu, Batman, Batman…

bogdan_naumovici_1400

8 thoughts on “Retard of the day, azi – Bogdan Naumovici”

  1. Sti care-i culmea ? Culmea este ca…asta iarna, tipul a fost in Piata Universitatii si …a inghitit si el gaze de la jandarmi { nu stiu daca si ceva bastoane } plus de asta, striga si el tot asa ca mine { ca eram la doi metri de el …da-l dracului !} : Jos Basescu !!! Intelectual ce vrei ?

  2. iti pot spune precis si ziua …mai curand seara in care a venit : atunci cand au venit aia de la ” Noua Dreapta ” …cu statia lor de amplificare si …. au fost goniti dintre noi .

  3. Ce sa-i faci,pedelistii turbeaza de furie la faptul ca au fost batuti la greu de USL si tot incearca noi si noi formule de a se reinventa.

    1. @cristi se spune despre tatal lor ca ar fi seful smecherilor politici. daca atata poate…e de bine:)) )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *