Respect, Crin Antonescu ! Îmi pare rău, PNL…

La ora la care scriu aceste rânduri, banala zi de sâmbătă dâmbovițeană este dată peste cap de breaking newsurile care ne anunță că fostul președinte PNL, Crin Antonescu, a anunțat că se retrage din cursa pentru Cotroceni și renunță și la interimatul în fruntea PNL, de până la Congres.

La finalul a 5 ani în care l-am avut președinte al PNL și om în care mi-am investit tot ce puteam eu să investesc, îi mulțumesc lui Crin Antonescu pentru tot ! Pentru faptul că a dovedit că politica nu este doar apanajul oamenilor fără de caracter, fără demnitate, puși pe furat și căpătuială.

Pentru faptul că m-a făcut de atâtea ori să mă ridic în picioare și a de aplauda zeci de minute discursuri memorabile, gânduri politice cum rar am mai întâlnit la un politician român. Și nu în ultimul rând, pentru că datorită lui, PNL a fost parte și creator al celui mai important proiect politic de după 1990, mă refer aici la USL și că în același timp, prin toate aceste gesturi de sacrificiu, pregătește și cel mai mare proiect politic de dreapta de după plecarea dintre noi a Seniorului Coposu.

CONGRES ORDINAR - PNL

Cu ce rămânem după epoca Antonescu? Cu un om demn, pe care toți mizerabilii din presă nu l-au putut acuza decât de faptul că doarme. Cu un om politic care demisionează de la șefia Senatului, din fruntea partidului său și renunță și la candidatura sa la prezidențiale, asta deși omul, după atâtea luni de linșaj politic, era al doilea în rândul competitorilor pentru alegerile din toamnă.

De ce îmi pare rău PNL? Pentru că nu ai reușit, ca partid, să te ridici la nivelul liderului tău. Să fii capabil ca partid să joci totul pe o singură carte, să pui totul la bătaie și să fii trup și suflet alături de el. PNL merge mai departe, dar mi-e greu să spun acum încotro…

12 thoughts on “Respect, Crin Antonescu ! Îmi pare rău, PNL…”

 1. Cu Antonescu ti-era usor sa spui : in bratele lui Basescu . Nu mai lauda atata o lichea . Sau ai ramas cu obiceiul din vremea lui Ceausescu ?

 2. Fata de textul anterior nu stiu ce as mai putea aduga la sfirsitul unei zile ,in care sa putut observa demnitatea si onoarea acestui mare lider,d-ul ANTONESCU.Evident ca a facut nota discordanta in clasa politica Romaneasca,fiind un alt caracter,un alt gen de a face politica,iar acest lucru a deranjat foarte mult pe cei ce nu s-au putut ridica la nivelul lui.Colegii de partid si in special cei cu greutate,nu l-au sustinut in demersurile sale,de a schimba modul de face politica pe jaf si capatuiala.Sint foarte curios in zilele ce vor urma pina la congresul PNL-lui,ce personaje vor iesi la rampa pentru a cauta sa-l compromita pe fostul lider al partidului,deoarece majoritatea nu apreciaza acest gest de demnitate,fiindule strain prin insasi ADN-ul lor…….

  1. @silviu nu cred ca vor ajunge pana intr-acolo incat sa indrazneasca sa il balacareasca pe Crin. Abia astept discursul lui de la Congres

 3. Cel mai corect,impresionant si adevarat comentariu in legatura cu anuntul lui Crin!Sunt perfect de acord cu dvs.Si eu sunt REVOLTATA si FURIOASA pe modul MARSAV in care au “muncit” cei 11 sau13 sefi liberali de judete si vreo 9oo de primari pentru atingerea scorului de 2o%.L-au sabotat de-a dreptul!Iar Crin,cu delicatetea unui aristocrat pur sange nu le-a reprosat NIMIC si nu i-a”zburat”din functiile banoase si comode.A plecat el….si ne-a lipsit pe noi,si pe nefericita Romanie, de singurul leader NASCUT si nu Facut sau CONTRAFACUT in laboratoarele “serviciilor”urat mirositoare!Ionut,am scris acest comentariu si l-am pus la capul patului meu alaturi de cateva poze cu Crin de la campania din 2oo9.Iti multumesc si-ti doresc,din suflet,SANATATE tie si a lor tai!

  1. @anca eu iti multumesc ca ma citesti si ca iti place ceea ce gasesti aici. Cat despre Crin, eu cred in revenirea lui !

 4. Ionut, iar eu iti raspund:cu MULTA placere!In ceea ce priveste “credinta” ta in REVENIREA lui Crin,te ROG nu te juca cu “nervii” nostri..De la anuntul lui Crin eu nu mi-am revenit sufleteste!Dece afirmi acest lucru?

  1. @anca afirm asta pentru ca, prin gesturile facute, Crin a dovedit ca poate iesi curat si demn dintr-o politica care nu il merita, pentru a reveni in ea atunci cand va fi decis el

 5. Ionut,nici nu poti sa-ti imaginezi CAT DE MULT as vrea sa cred in predictia ta,dar eu nu mai am NICIO SPERANTA!Daca, aceasta revenire s-ar produce, as considera-o ca pe o minune dumnezeasca!

  1. @anca Antonescu a iesit curat din toata povestea asta. Plus, uite un scenariu: Iohannis presedinte la Congres, da? Si candidat la prezidentiale. castiga, pleaca din functia de presedinte. Nu castiga, iar pleaca, PNL nu tine pierzatori in functie. Un nou Congres, revenire a lui Crin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *