Renunţ la a mă mai considera cetăţean european !

De la începutul procesului de suspendare a lui Băsescu, m-am simţit extrem de deranjat de atitudinea unor lideri europeni, care păreau a considera România propria lor plantaţie de sclavi.

Am sperat că liderii USL vor avea capacitatea de a face Europa să înţeleagă că nu ne-am pierdut suveranitatea, că, în ciuda aderării la spaţiul european, tot noi ne decidem soarta. Am sperat degeaba.

Declaraţia lui Crin de aseară pune capac la tot:

"Simplu spus şi, aşa, anecdotic, da. Mi s-a cerut un singur lucru şi nu am fost de acord. Să-l punem înapoi pe Băsescu. (…) Nu, direct, anecdotic”

Din acest moment, eu renunţ la a mă mai considera cetăţean european. Până în momentul în care liderii europeni vor înţelege că această ţară nu este colonie şi noi nu suntem nişte sclavi.

Şi am aceleaşi aşteptări de la liderii politici ai României. Dacă nu reuşim să impunem respect, vom fi călcaţi în picioare ca nişte râme. Iar eu nu sunt o râmă !

Barroso Council Baltic Sea States Summit 2012 nMM5piNcRG8l

6 thoughts on “Renunţ la a mă mai considera cetăţean european !”

  1. Incompetența și nerușinarea usl (da, cu litere mici) sunt de-a dreptul șocante.
    Adică ei sunt la guvernare din aprilie, și-au pus oamenii peste tot, n-au avut coloana vertebrală să refuze condiția aberantă de cvorum iar acum ne cer nouă, celor care i-am trimis în parlament tocmai ca să ne reprezinte să facem ce n-au fost ei în stare?

    1. @Virgil cred ca m-am plictisit si eu de cat am spus pe aici ca aia cu cvorumul a fost tampenia maxima. Dar hai sa privim si din alta perspectiva: politic, au cam fost epuizate toate resursele. Si nu USL ti-a furat pana la urma votull, ci 6 zdrente de la CCR. Tu ce alegi sa faci? Sa stai si sa injuri USL?

  2. CCR mi-a furat votul pentru că usl i-a permis, prin acceptarea acelei condiții idioate.Și acum dau din colț în colț că nu știu pe unde să scoată cămașa

    1. @Virgil daca te avantajeaza sa stai in casa si sa injuri USL-ul in loc sa iesi si sa iti aperi votul pe care ei nu au fost in stare sa ti-l protejeze, asa sa faci.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *