Reîntoarcerea lui Băsescu la popor

Weekendul ce tocmai a trecut nu a mai fost monopolizat de sânii şi fundurile de la mare ci de revenirea lui Băsescu la popor.

Şi ce revenire..cu mici, cu bere, chiar cu ţuică şi cu multe reprize de poze.

Concluzia cuiva care urmăreşte detaşat aceste ştiri ar putea fi că acest preşedinte este atât e iubit de oameni încât ar putea fără probleme să candideze şi la un al treilea mandat, l-ar câştiga lejer.

Aşa să fie oare? Unde sunt cei 7.4 milioane de români care anul trecut, cam pe vremea asta, se pregăteau să îi spună pa pa lui Băsescu? Coabitează şi ei?

traian-basescu-ghimpele1

8 thoughts on “Reîntoarcerea lui Băsescu la popor”

  1. Reintoarcerea lui Basescu la…popou vrei sa spui Iancule ca “poporul”…cat este de prost chiar nu uita pe cei care i-au facut rau iar asta….a facut mai mult rau decat Ana Paucker !

  2. @Ionut

    Poze cu maimutza? Cam ca la palatul Elisabeta anul trecut? :D

    Si da, am avut invitatie personala. Nu am putut sa iau o sticla de apa nici macar pe bani, de lumea venita la fursecuri gratis si mocangeala cu shtaif. Aceeasi lume care se poza ca la mare cu regele. Ar mai fi multe de zis, dar ma abtin momentan. Dar… daca mananca pe careva, scarpin cu maaaare placere :D

  3. 1) cei 7.5 milioane nu mai sunt chiar atat de multi si asata s-ar dovedi la un eventual referendum
    2) oamenii au inceput sa inteleaga ca masurile luate atunci au resit sa en mentina la un anumit nivel din moment ce de un an de zile nu se intampla absolut nimic cand USL promitea “ca din prima zi de guvernare, vor lua X masuri”. Realitatea ne-a demonstrat altceva asa ca….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *