Renovează-ţi locuinţa cu un buget redus

Sunt sigur că şi tu ai vrea să îţi renovezi locuinţa fără să cheltui foarte mulţi bani. Acum acest lucru este posibil dacă alegi materialele de construcţii de la cel mai bun retailer din domeniu. Eu lucrez în construcţii de foarte mulţi ani şi am reuşit de-a lungul timpului să îmi fac o idee despre cele mai bune firme care distribuie materialele de construcţii. Pot spune că cei de la Arabesque sunt foarte serioşi când vine vorba de clienţi şi nu contează că vii cu o comandă de 100 lei sau de 10.000 de lei, eşti tratat la fel. Având un cuvânt important de spus când clientul alege materialele de construcţii, recomand de fiecare dată să meargă pe mâna celor de la Arabesque.

logo_arabesque13
Am fost şi în zone unde nu aveau deschis magazin dar am putut să comandăm online. Bineînţeles că fiecare comandă era foarte mare deoarece oricât ai încerca să economiseşti, materialele sunt destul de scumpe aşa că atunci când te apuci de renovarea unui apartament ai nevoie de minim 15.000 de lei. Asta în cazul în care vrei să faci o renovare că la carte şi totul să iasă în regulă. Mulţi nu au auzit de Arabesque fiindcă nu a reuşit să se extindă încă în toată ţară. Acest retailer are în prezent 19 centre comerciale în România.
De acum, Arabesque pe Wikipedia are o pagină specială în care se actualizează datele despre retailerul românesc care şi-a început activitatea în anul 1994. Revenind la renovarea casei,această se poate face cu un buget mai redus. Eu am încercat să reduc considerabil bugetul unei renovări testând diverşi retaileri. Cel mai eficient a fost Arabesque care m-a ajutat să amortizez investiţia cu până la 20%. Oricui i-ar plăcea să economisească şi 10% din suma alocată pentru renovare. Dar de multe ori ajungem să dăm mai mulţi bani decât era planificat fiindcă nu avem grijă la preţuri.
Trebuie analizată bine piaţă şi luată cea mai bună decizie când vine vorba de materiale de construcţii. Poţi analiză ofertele de la Arabesque online fiindcă acum au şi magazin online de pe care poţi comandă oricând produsele dorite. Pe lângă magazinul online, Arabesque este activ şi pe reţelele de socializare. Poţi găsi pe Youtube, Linkedin, la doar un click distanţă. Alege şi tu ofertele avantajoase pentru a economisi bani atunci când începi renovarea casei tale. Orice ban economisit poate fi investit în altă parte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *