Remus Cernea – sau cand politica chiar e o curva

Despre cel mai sus mentionat, Remus Cernea, este imposibil sa nu fi auzit, doar este cel care a candidat la absolut orice functie se putea candida si  sunt sigur, nu se va opri aici.

Ca politica e o curva stie toata lumea, este axiomatica treaba. Ca oamenii care fac politica se comporta pe fata ca fetele vesele de pe magheru pentru mine este o noutate.

Eu eram invatat cu politicienii romani care ajung in functie si abia apoi incep sa imi ceara sau sa imi fure banii…ei bine, domnul Cernea se dovedeste un politician al noului val. De ce? Poi el ne cere banii dinainte…

Va marturisesc ca in momentul in care am vazut acest mesaj m-a cuprins o furie greu de inteles. Intr-un moment in care in tara asta sunt oameni care se duc sa stea la coada la CAR pentru a primi o paine gratis, intr-un moment in care sunt oameni care isi iau viata din cauza datoriilor pe care nu le mai pot achita, exista un politician, un asa zis presedinte de partid, care vine si iti cere bani ca el sa se duca sa se plimbe prin Bruxelles. RUSINE REMUS CERNEA !

Cat despre prostii care in loc sa foloseasca acei bani pentru a ajuta niste oameni sarmani, au preferat sa ii doneze acestui papagal politic, vom vorbi altadata despre ei.

15 thoughts on “Remus Cernea – sau cand politica chiar e o curva”

 1. Gresesti, Ionut. Omul cere bani, nu-i fura. Cei pe care-i pomenesti ca fiind politicieni “pe rit vechi” nu cer nimic, baga mina pina la cot si isi insusesc. E o diferenta mare zic eu.

  Ca gaseste blegi care sa-i sponsorizeze drumurile sau nu e treaba lui, omul incearca. dar cere, nu ia.

  De curiozitate, cind biserica cere pentru botez, inmormintare, nunta si alte feluri de cintari nu te revolti? Nu de alta, dar serviciile alea sint gratuite prin lege (daca nu ma crezi cerceteaza si vei vedea) iar ce dai ar trebui sa fie benevol si dupa puteri, nu sa ti se ceara pentru ca altfel nu capeti.

  Stiu, am o fixatie :)

 2. @Daniil: Dap, ai o fixatie :D aici e vorba de faptul ca daca esti un politician care se respecta nu ceri bani. Si nici nu furi. Iar eu am destule exemple care imi dovedesc asta si din trecut si de data ai recenta

 3. Este o donatie, ajuti o cauza in care crezi. In campaniile electorale din America se strâng bani transparent, se fac chiar clasamente cu banii stransi. E un lucru foarte bun: dacă reusesti sa convingi oamenii sa contribuie cu ceva, inseamna ca ești un politician bun si vei fi in stare sa adminstrezi bugetul unei tari, sa atragi investitori.

 4. @Dan: un om care nu a reusti sa se impuna in niciuna din campaniile la care a participat, al carui partid e cotat cu maxim 30.000 de voturi? despre asta imi vorbesti tu? e un cersetor si nimic mai mult.

 5. Ionut, si eu as prefera sa donez pt. sinistrati decat pt. Remus Cernea, daca as avea de ales unde sa trimit niste bani.

  Dar nu inteleg ce te doare din apelul domnului Cernea. Cum spune si cineva mai sus, acesta nu ti-a bagat mana in buzunar sa iti fure banii, ci pur si simplu a cerut sprijin din partea celor pe care ii reprezinta. Si Obama a fost sprijinit de donatori. Si Crin a cerut anul trecut sprijinul celor ce cred in Romania bunului – simt si isi permit sa doneze prin sms pt. campania sa.

  Si sunt sigur ca si eu, daca o sa imi doresc sa candidez pt. ceva in viitor o sa fac acelasi lucru: o sa cer orice fel de sprijin si o sa le multumesc public tuturor care ma ajuta fizic, spiritual sau material.

  In final, imi permit sa cred ca prezenta in spatiul public a domnului Cernea este una benefica si felul in care isi asuma astfel de mesaje este de admirat. Ca sa fac o paralela, daca UFD-ul a reusit sa introduca niste elemente de dreapta in dezbaterea publica, care apoi au fost preluate de Alianta DA si astazi de PNL, am speranta ca un discurs onest ca a lui Remus Cernea o sa vad la mai multi oameni politici in viitor.

  1. @alexandru marin: dragul meu alex…nu ma fi naiv…tu esti un baiat extraordinar, dar nu il transforma pe Cernea intr-un model…ar fi o greseala imensa..parerea mea..

 6. @alexandru marin, daca tu esti deacord ca un om care nu are o meserie notabila, nu are un job, cu toate ca este un om capabil sa munceasca, are dreptul de a apela la donatii pentru a ne reprezenta tara, inseamna ca sustii trantori si imaginea de cersetori pe care ne-am croito in UE… el nu face altceva decat sa-i sfideze pe cei care muncesc in tara asta si isi platesc taxele… indraznesc sa te intreb cu astfel de politica ai vrea si tu candva sa reprezinti tara? Eu sunt convins ca intentiile tale sunt mult mai bune si nu agreezi astfel de actiuni antisociale! Sa mearga la munca nu la intins mana!

 7. Haideti sa vedem impreuna cum a ajuns Remus Cernea la peste 30 de mii de aprecieri pe facebook!
  Iata „reteta”: se construiesc mai multe pagini personale facebook pe diferite nume, in cazul d-lui Cernea pregatirea paginilor a fost facuta destul de inteligent, pe judete: verzii alba, verzii bihor, verzii bistrita, verzii hunedoara, verzii caras-severin, etc. (mergeti la rubrica cautare pe facebook si scrieti „verzii” veti vedea rezultatele)… dupa cum am spus acestea sunt pagini personale (sunt „persoane”, fapt care permite adaugarea de prieteni)… cred ca va suna cunoscut multora, ziua in care ati primit un e-mail „verzii (judetul aferent)” doreste sa fiti prieten pe facebook… sa ma corectati daca nu am dreptate! Dupa momentul in care ati acceptat prietenia cu „locotenetul” „verzii (judetul aferent)” practic acceptati ca acest „prieten” sa aiba acces la informatiile dvs si sa posteze pe pagina dvs… astfel incat sunteti indrumati sa vizitati pagina „Remus Cernea -politician”… pentru a vedea continutul acestei pagini trebuie sa o apreciati… mai departe va las pe voi!
  In opinia mea acesta este spam, iar mesajele de pe pagina lui Remus Cernea http://www.facebook.com/remus.cernea sunt antisociale si reprezinta o infractiune conform Codului Penal al Romaniei Art. 367. – Fapta persoanei care, având capacitatea de a munci, apelează în mod repetat la mila publicului, cerând ajutor material, se pedepseşte cu închisoare de la o lună la 3 luni sau cu zile amendă.

 8. Remus Cernea este o starpitura aservita USl care a declarat ca romania va fi democratica atunci cand va avea ca si presedinte o femeie rroma, lesbiana, atacand astfel cu o singura fraza identitatea poporului roman! Printre complimentele ce le face Cernea poporului roman se gasesc termeni ca “rasisti”, “homofobi” si asa mai departe…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *