Regele este sfânt pentru ţară !

Iar atacul mârşav al beţivului nu trebuie lăsat să treacă precum alte aberaţii spuse de el.

Un individ obscur, prizonier al alcoolului şi curvelor ne rescrie istoria? Societatea civilă, somităţile în istorie, PNL, Crin şi noi, mai ales noi, trebuie ca de data aceasta să reacţionăm violent în faţa acestei mârşăvii la adresa Majestăţii Sale, Regele Mihai.

Şi precum citeam azi dimineaţa la Cristina Bazavan, cu toţii să ne cerem scuze Majestăţii Sale, în numele unui nenorocit care ne conduce acum.

Regele Mihai

3 thoughts on “Regele este sfânt pentru ţară !”

 1. <> Ferdinand catre fiul sau Nicolae, semn ca intelesese ca fiul sau Carol II si liniile de dupa nu prea au sorti de izbanda in conducerea tarii. Nicolae care a facut regenta regala alaturi de gheorghe buzdugan si miron cristea.

  Ne urzicam ca a zis Basescu ce a zis despre Rege dar uitam ca Regele a zis despre omul care l-a facut maresal ca il ura. Regelui ii iertam orice derapaj doar pentru ca e Regele?

  Am mai formulat si cu alte ocazii cerinta urmatoare si n-am primit raspuns: Vreau si eu sa aflu trei acte politice ale Regelui Mihai din timpul domniei sale, in afara de cea de a-l preda pe Antonescu la rusi si a preda tara lor.

 2. intre era un citat, urmatorul citat:

  Dinastiile sunt ținute să respecte, în schimbul privilegiilor, un contract nescris, dar solemn și strict, încheiat de la sine cu popoarele peste care domnesc. Neglijența sau, și mai rău, refuzul Principilor sau al Regilor de a sluji corect un popor înseamnă un abuz de încredere și o călcare de contract. Înseamnă o înșelăciune ce trebuie aspru sancționată de partea lezatǎ în acest legământ de Drept Natural. Noi trebuie să ne ignorăm ereditatea, să uităm aliatii de sânge în acest ceas de cumpănă al istoriei, pentru a ne îndeplini până la capăt obligațiile cuprinse în contractul încheiat pe cuvânt de onoare cu poporul român.

 3. fara suparare..tu incepi sa ma dezamgesti din ce in ce ai mult, cu fiecare disputa prieteneasca pe care o avem.
  Preiei limbajul unor semidocti si incerci sa il transformi in ceva intelectual, dar nu iese. Si zau daca nu e pacat, tu chiar esti un tip destept si care stie sa analizeze lucrurile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *