Refinanţarea haterilor

Când am scris articolul ăsta, nişte corifei virgini ai unei blogosfere verzi au început a spune: ia uite-l, curva de el, pentru 1500 de euro ar face orice…ce-l doare pe el că BCR are mari probleme cu lumea acum..

E sâmbătă seara, avem bere la îndemână, aşa că hai să lămurim o mică treabă legată de refinanţarea haterilor.

Deci BCR are mari probleme legate de modul cum a gestionat relaţia cu cei care au deja credite la ei, ba chiar au avut probleme şi cu angajaţii lor.

Dar astea sunt probleme care se rezolvă separat de această campanie iniţiată prin Blogal Iniţiative. Cele cu clienţii prin negocieri sau chiar în justiţie, dacă e nevoie. Iar pentru cele cu angajaţii, e treaba lor cum.

S-a gândit vreunul din toţi cei care înjură această campanie că poate prin ea BCR încearcă să îşi spele păcatele şi să arate că poate fi o bancă competitivă pe piaţă? Logic că nu..e mai uşor să înjuri.

Iar dacă eu te chem şă iei în calcul oferta de refinanţare de la BCR, nu înseamnă că te pun să semnezi. Verifică înainte, calculează paşii, compară datele şi s-ar putea să vezi ceea ce deja unii ştiu. Oferta de refinanţare de la BCR e chiar tare.

PS: În sidebar aveţi acum şi sucursala BCR “Blogăreală cu Vrăjeală”. Nu ştiu de ce, dar nu se vede încă corect, dar lucrez la acest lucru cu cei de la Blogal Iniţiative şi sper ca până luni să se rezolve. Între timp voi puteţi intra cu încredere acolo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *