Referendumul din judeţul Constanţa – test de rezistenţă pentru USL

Astăzi, în judeţul Constanţa, are loc primul referendum privitor la noua organizare administrativ teritorială ce este pusă la cale de Băsescu şi mizeriile lui.

Pentru ca rezultatele acestuia să fie valide, prezenţa la urne trebuie să fie de peste 50%+1.

Pentru USL acesta este un test major. Se va vedea foarte bine acum care este impactul mesajului alianţei, care este percepţia asupra celor care sunt consideraţii candidaţii alianţei pentru alegerile din 2012, dar mai ales, se va verifica care este interesul populaţiei asupra temelor politice ce dictează agenda zilnică.

Eu sper să avem motive să ne bucurăm la finalul acestei zile.

4 thoughts on “Referendumul din judeţul Constanţa – test de rezistenţă pentru USL”

  1. Nu d’asta frate!!!Ce dracu …om serios esti tu ?!Mai esti si bucurestean d’al meu!Nu din pricina ca au fost doar 43%{ asa cum prevede legea este necesr un numar de 51% din total alegatori} nu di pricina asta. Insa cine dracu’si pericliteaza painea pentru a sta sa valideze un referendum pe care nu l-a propus …macar Udrea ?!Pentru ca trebuie sa fi de acord cu mine ca in ziua de azi sub , presedentia lui Basescu si a gastii sale portocalii, o chestie din asta inseamna …in cel mai ” bun ” caz…pierderea serviciului pentru acel …judecator sau ce mama dracului o fi care va valida referendummul.Asta-i adevarul …nu ca au fost ” doar” 43%!!!

    1. @Marian aici nu prea am cum sa te contrazic..dar poate totusi mai exista un judecator din asta…sau sunt eu prea visator..?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *