Recuperarea datelor pierdute nu a fost niciodată mai simplu de realizat

Pierderea datelor pe care le avem stocate într-un pc, laptop este o experiență nefericită, pe care nici un posesor de pc nu și-o dorește. Cu toate acestea, nu sunt puține cazurile în care acest lucru se întâmplă, indiferent că este cu sau fără intenție. Ce facem în această situație? Fie încercăm să recuperăm datele pierdute dintr-o altă sursă, asta în cazul în care le avem stocate și în altă parte, fie încercăm prin diverse aplicații să recuperăm datele pierdute. În cazul în care credeai că pentru a utiliza o aplicație pentru recuperarea datelor pierdute ai nevoie de cunoștințe avansate de it, să știi că acest lucru nu este deloc adevărat, ba dimpotrivă. EaseUS Dată Recuvery Wizard este cel mai simplu mod prin care ne putem recupera datele pierdute. Ce tip de date se pot recupera prin intermediul acestei aplicații? Cum funcționează această? Sunt întrebări la care voi răspunde în continuarea acestui articol așa că, dacă te interesează subiectul, citește continuarea acestui articol.

EaseUS Dată Recovery Wizard este aplicația prin intermediul căreia se recuperează datele pierdute că urmare a următoarelor situatii:
– Stergere accidentala;
– Stricarea sistemului de operare;
– Stricarea hard disck-ului;
– Atacuri cu virusi;
– Formatarea sistemului de operare;

Cu alte cuvinte, prin intermediul aplicației EaseUS Date Recovery Wizard pot fi recuperate datele pierdute indiferent de motivul care stă la baza pierderii datelor. Având în vedere acest lucru, află din continuarea acestui articol modul în care funcționează această aplicație atât de utila.

Primul lucru pe care trebuie să îl faci pentru a te bucură de avantajele oferite de către aecasta aplicație este să o descarci. Logic, nu-i așa? Acest lucru poate fi făcut prin accesarea următorului link:
http://www.easeus.com/datarecoverywizard/free-dată-recovery-software.htm. După instalarea acestei aplicații, acțiune care este mai mult decât simplu de realizat, lansează aplicația pentru a începe procesul de recuperare al datelor pierdute. Pentru a începe acest proces este necesar să selectezi locul din care au fost pierdute datele, că de exemplu partiția D, descărcări, Desktop, etc.

După ce ai selectat locul din care s-au pierdut datele, selectează opțiunea scanare și așteaptă câteva secunde pentru afișarea rezultatelor. Acest rezultat va include datele pierdute până în acest moment de pe dispozitivul pe care tu l-ai ales pentru scanare. Alege datele pe care vrei să le recuperezi și selectează opțiunea recuperare pentru a reintră în posesia datelor pierdute. Simplu, nu-i asa?
In concluzie, în cazul în care din varii motive pierzi datele stocate pe un computer nu intră în panică ci apelează la EaseUS Dată Recovery Wizard.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *