Reclamatie impotriva Romaniei

Motto: “Ce tara frumoasa…pacat ca e locuita….”

Draga Doamne Doamne, Creatorule,

Subsemnatul,

As dori sa reclam la tine tara mea Romania….vei zice: “Asta e nebun”…posibil…dar, cum pentru orice produs si serviciu exista posibilitatea sa faci o reclamatie, asa ar trebui sa fie si pentru o tara.
Ce reclam? Pai sa o luam pe rand:

– ne-ai dat un loc in lume, dar l-ai ales gresit…sau pur si simplu ai vrut sa ne iei un pic peste picior…ne-ai pus la cotitura dintre occident si orient, dar nu ai luat in calcul ca noi vom fi orientali pana in maduva oaselor…
– ne-ai dat munti, paduri, rauri, mare, iarna, primavara, toamna, vara…dar ai uitat sa ne dai si drumurile deja gata facute, instructiunile de utilizare a anotimpurilor plus eventual si banii ca sa ne bucuram de toate acestea.

– ne-ai dat posibilitatea de a ne asigura noi singuri hrana, fara a avea nevoie sa o importam de la altii, cand mai bine ne dadeai direct mancarea, eventual si mestecata putin, ca sa nu ne fie prea greu sa o ingurgitam direct.
-ne-ai dat oameni de exceptie, genii, politicieni extraordinari, dar ai gresit timpurile..ni i-ai dat pe toti in secolele trecute, iar acum ne-ai lasat cu: pitipoance, cocalari, jigodii, prosti si oameni fara de suflet si minte.

pitipoanca.jpg
Si nu in ultimul rand, ai uitat sa pui un termen de garantie pentru tara…astfel ne-ar fi fost mai usor sa spunem: gata, azi a expirat valabilitatea Romanicai, la gunoi cu ea, facem alta tara..asa orbecaim cu totii intr-o tara fara de suflet, fara deminitate, fara viitor se pare, amagindu-ne cu termeni de genul: generatie de sacrificiu, 20 de ani, viitor mai bun, sa traim bine si altele.

Te rog din suflet sa iei in serios aceasta reclamatie, iar pana pe 6 decembrie 2009, sa primesc si un aviz favorabil la ea, de ce nu, insotit si de un action plan pentru remedierea lucrurilor.

Cu respect,
EU

4 thoughts on “Reclamatie impotriva Romaniei”

  1. Rugaciunea asta, scrisa pe o foita, trebuie bagata in racla cu moastele sfintei Parascheva ca sa ajunga prin curier rapid la destinatar :)) ))

  2. @dramoleta sper sa ajunga mai repede virtual..pentru ca daca ne gandim la ce s-a intamplat in anii precedenti la Iasi, clar nu as avea nicio sansa sa ajung la racla:P :P :P

  3. asttai nebun rau de tot sa faci reclamatie la rominie poi te spanzur :whatever: :ban: :cuckoo: :stupid: :satansmoking: asta faci tu :whatever: :p oop:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *