Razvan Dumitrescu – subiectiv de varza

Am asteptat cu nerabdare emisiunea lui Dumitrescu la Antena 3..Vazand si promo-ul emisiunii ma gandeam ca va fi ceva incitant- dezamagirea mi-a fost mare.

“Cel mai bun transfer al verii” pentru televiziunile din Romanie se dovedeste a fi un fel de “Dodel” la Steaua in epoca Stoichita (cunoscatorii stiu). Lipsit de incisivitate, plictisitor si fara subiecte bomba, Dumitrescu cred ca ar putea la fel de bine sa procedeze ca Teo cand a plecat de la Pro – sa ruleze in reluare emisiunile de la Realitatea.

O intrebare am pentru marele mogul: daca tot vroiati un transfer de senzatie al verii, nu mai bine il mutati pe Ciutacu de pe A2 pe tronsonul asta orar al lui Dumitrescu? Nu stiu de ce, dar bag mana in foc ca Tonomatul facea mai mult rating…parerea mea..

7 thoughts on “Razvan Dumitrescu – subiectiv de varza”

  1. @Marieta: am vazut ca si tu esti dezamagita..in ritmul asta nu il prinde paltonul, ca sa folosim un termen fotbalistic :D

  2. hai ma nu fiti rai. L-au bagat pe dumitrescu la ora aia ca sa ajunga ciutacu si el de la inceput in sinteza zilei, ca el prindea mereu discutia pe final si nu avea timp sa analizeze si el…practic era la juma’ de norma :)) )

  3. AM INCERCAT SA VAD OPINII SI SA POSTEZ PROPRIILE OPINII PE EMISIUNE, FIIND PROFESOR IN VACANTA (NU UN ‘POSTAC’ PLATIT IN ROMANIA) SI AM REUSIT CU EMISIUNI CA ALE DOAMNEI FIREA DAR SUB NICI O FORMA LA ACEASTA EMISIUNE FACUTA DE UN OBRAZNIC PERVERS ‘INTELECTUAL’ LASAT DIN GRATIA BUNULUI DUMNEZEU, A MINIMEI DECENTE SI A OBIECTIVITATII JURNALISTICE ETC.

  4. REVIN CU UN COMENTARIU APROPOS DE ‘VARZA”. VA ROG FRUMOS, VARZA ESTE UN PANACEU PENTRU SANATATEA MEA. DATORITA EI NU MAI UMBLU IN BASTON, SI MA MISC DESTUL DE BINE PENTRU VARSTA MEA. NU MERITA DENIGRATA CAND TERMENUL DE ALES AR TREBUI SA FIE ALTUL.

Leave a Reply

Your email address will not be published.