Răstignindu-Te, Tu, Hristoase..

Astăzi  este Joia Mare a Săptămânii Patimilor. În această seară, la Denia care va fi săvârşită în toate bisericile se citesc cele 12 evanghelii care spun Patimile, Moartea şi Îngroparea lui Hristos.

Iar una din cântările Laudelor spune:

“Fiecare mădular al sfântului Tău trup a răbdat ocară pentru noi: capul a răbdat spini; faţa, scuipări; obrazul, loviri cu palme; gura, gustarea oţetului celui amestecat cu fiere; urechile, hulele cele păgâneşti; spatele, biciuiri şi mâna, trestie; întinsorile a tot trupul pe cruce, şi cuie; încheieturile şi coasta, suliţă. Cel ce ai pătimit pentru noi şi ne-ai mântuit pe noi din patimi, Care Te-ai smerit pentru noi, prin iubirea Ta de oameni şi ne-ai înălţat, Atotputernice Mântuitorule, miluieşte-ne pre noi”

rastignirea-domnului

3 thoughts on “Răstignindu-Te, Tu, Hristoase..”

  1. Ai inebunit Iancule ?! Vorbesti despre Joia Mare , despre Patimile Mantuitorului si in precedentul articol al faceai pe ala …Tonta iar in urmatorul ai iei in balon pe Ponta si Basescu cu coabitarea lor cu tot ??? Nu mai vorbesc despre faptul ca ” ieri , alaltaieri ” al faceai de doua parale pe Chinezu !!! Ai uitat de ce inseamna Sarbatorile Pascale , ai uitat de Sfanta Cina { chiar , cum dracu o vei mai lua Cina Domnului in aceste conditii ?} …ai uitat de Cele Sfinte Iancule !? ” Slujesti la doi stapani ” ??? Atunci cu adevarat esti ” parte a BOR ” si te felicit ca nu lasi sa se uite chestia asta ! 8)

  2. Iancule …sper sa nu te puna Necuratu’ sa-mi dai in spam postarea …cum ai facut cu aia referitoare la Margareth Thecher ! :-*

  3. @Marian incerc sa rezolv o problema mai veche cu blogul. TOate comentariile imi intra la moderare, desi eu am pus la setari ca cel ce are un comentariu aprobat, restul sa fie automat aprobate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.