Răspunsul lui Victor Ponta în legătură cu clasa pregătitoare

Dana a scris scrisoarea aceasta.

Iar Victor Ponta a răspuns astfel la doleanţele multor dintre părinţi:

“Astfel, vom finaliza zilele următoare un proiect prin care părinţii pot alege unde vor urma copiii clasa pregătitoare. Până la 31 martie, fiecare părinte care are un copil în grupa mare trebuie să spună dacă va lăsa copilul la grădiniţă încă un an sau vrea să meargă la şcoală în clasa 0. Vor fi niște probleme logistice la grădinițe, deoarece nu vor fi toate sălile pregătite și atunci o parte din bani de la bugetul Educației va merge la autoritățile locale pentru a se asigura ceea ce trebuia făcut de când s-a schimbat legea. Nu lua copilul cu forța să duci copilul la clasa 0. Întreabă-l pe părinte pentru că nu știi tu, statul, mai bine decât părintele, dacă copilul tău la șase ani fără o lună mai stă puțin la grădiniță sau merge la școală”

Mă bucură să văd că premierul este atent la absolut toate aspectele ce îi sunt aduse la cunoştinţă şi că încearcă să răspundă pe măsură.

INTALNIRE_GUV-FMI_17_rzv_93fe7ceb90

4 thoughts on “Răspunsul lui Victor Ponta în legătură cu clasa pregătitoare”

  1. Am citit acum, insa pe mine m-ar fi interesat sa ma lase sa aleg intre clasa 0 sau clasa 1 la scoala, nu clasa 0 la gradi sau clasa 0 la scoala. Oricum, sa zicem ca e un f mic pas inainte.

  2. Cam tarziu a iesit premierul cu precizarile .A trebuit sa iasa bididiul ala de-i acum ministru al invatamantului si sa declare ca ” ramane cum am stabilit ” si abia apoi Ponta ? O bila neagra pentru bididiu !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *